БМВ-то ми няма мощ ;(-помощ

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е53

гориво

Мнение от payo » 17 Окт 2005, 11:20

преди известно време имах същия проблем с 324тд смених всичко дори и нафтовата помпа и накрая се оказа че маркуча който отива от резервоара до помпата минава под задната седалката и беше затиснат м/ седалката и купето отам идва недостиг на гориво и много ядове и средства по сервизи

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: гориво

Мнение от slavianko » 22 Окт 2005, 13:49

Ами да си кажа и аз болката. Аз също имах преди време Е34 524тд При мен по същият начин ми се губеше мощноста. Някога върви някога на пълна газ неще и 60км да вдигне а колата си качва обороти работи без да прекъсва. Просто няма мощност, сякаш не и стига горивото. Ходих в местният " сервиз " за BMW там ми тестваха колата и установиха че помпата ми била за смяна та трябвало да им дам 2500лв. те имали такава. Казах им че след няколко дена ще дойда. В крайна сметка след няколко дена ходене по мъките се установи че като са ми сменяли цилиндровата глава преди време. "Майсторите" които са го ремонтирали им било по лесно да срежат кабелите на гореспоменатата дюза. По късно изолирали кабелите със изолирбанд без дори да направят някаква спойка. Та какъв нищойен проблем а колко ли пари щях да дам ако го бях установил по късно... :roll:

Аватар

Мнение от kiedmobil » 07 Мар 2006, 0:04

при кого я закара в стз имам проблем с моята тдс на 5 скорост не иска пове4е от 3800

Предишна

Назад към E34