Я, кажете моля!?
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Хехе тая тема вече е пусках,но смислен отговор не получих
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... ht=#244040
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... ht=#244040
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Значи, онази дясната врътка дето има нарисувана четирилистна детелинка в момента е на положение изключено. После има едно положение за автоматична работа на вентилатора (определя се кога да работи от другата-лявата врътка, т.е. на колко градуса си го направил), а после има 4 фиксирани степени. Ако си натиснал онова бутонче с нарисуваната снежинка на него включваш климатроника и компресорът работи постоянно. Но при тази ситуация дърпа въздух отвън. Ако натиснеш и бутончето отляво с нарисувани стрелки с кръг(на снимката е натиснато и свети зелен диод) тогава се затварят клапите за външен въздух и върти въздуха в купето. При натиснати и двете бутончета климата си работи и хлади въздуха. Възможна е и друга конфигурация: бутонът със снежинката не е натиснат(компресорът не работи), бутонът със стрелките е натиснат(клапата за външен въздух е затворена) и врътката е на позиция 1, 2 или 3. Тогава работи парното(това че се казва парно не значи, че вкарва само топъл въздух. Ако е през лятото и си го сложил на 18 градуса то пропуска въздуха без да го загрява, защото температурата в купето е по-висока) и върти въздуха в купето. Ако обаче при тази конфигурация преместиш врътката на позиция 4 ще се включи и компресорът. През лятото ефектът ще е, че ще охлади въздуха до избраната температура, а през зимата само ще го изсуши. Не съм сигурен обаче как действа системата, ако дясната врътка е на позиция "Плавно регулиране", но е напълно възможно да включва и компресора.

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
и при мен е същото за Е36 е нормално а за Е34 не знамNiky Georgiev написа:И при мен от бутона за вътрешна циркулация се включва компресора...
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2