за помпата в резероара
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
за помпата в резероара
зна4и наскоро ми се слу4и както си карам да ми изгори а има6е бензин но както и да е смених я ама ми направи огромно впе4атление това 4е в резервоара вутре кабелите са оголени??? сменяна е преди и побеже явно са сметнали 4е споиките в двата края са много важни и не са ги пипали при смяната .... едните са на помпата доло а другите горе на капака ... та пурво ми стана странно 4е нали фабри4ните са много близко една до друга доло нали + и - и викам тва ако даде искра мани мани... явно затова не са ги разпоивали ами са прекъснали кабелите единия горе другия на педя по на доло нали да не са на близко да не се допрът и всеки е изолиран в отделно марку4е ама все пак странно тва в резервоара... като се замисля жерно немойе да се допрут да дадат искра ама.... се поопла6их вкам ако го напулня догоре и си4ко тв 6е плув вбензин....вие как мислите имали опастност... споредмен все пак 6том фабри4но кабелите са оголени зна4и немож да се произвде изкра ама незнам.....
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

.
надявамсе да е така.. доста ме хвана страх после като я смених и запалих
хахахах...
мани мани... колко и да е оголени кабели особенно там не ми се виждат оферта въпреки 4е знам 4е няма стра6но реално погледнато...

мани мани... колко и да е оголени кабели особенно там не ми се виждат оферта въпреки 4е знам 4е няма стра6но реално погледнато...
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

3 мнения
• Страница 1 от 1