букса
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
.
е обясни по то4но къде от коя страна и така .....може да е за фаровете или за мотор4ето за настроиване на рефлекторите....
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
Има ли климатик колата? ако има на копчето за цирколация на въздуха само в купетп колко степени има?ако са две то едното е за автоматична циркулация и дая джаджа на радиатора мисля че е затова
- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
Здраве да е
Нормално е по колите да има доста обувки (букси) дето видимо изглеждат че нещо е разкачено.
Има неколко отговора Според мен
1.Нещо ти е разкачено-проверка на такава кола(година модел , обзавеждане) какво има там
2. Диагностична букса - много производители (не всичко по БМВ се прави от БМВ ) та некои си оставят букси за локален стенд по късно тези неща от 1996 си влизат задължително през ОБД 2
3. Ами аз ви отворих вратите и видях кабели за ел огледала а аз немам тъка че стигнах до извода че кабелите се правят и се слагат и в зависимост какви играчки ще си поръчаме за елхата се слагат .
Интересно е че хората дето са я сложили са грамотни и не помнят а пишат - виж какво пише на нея- нещо ситно ще е но там е отговора , всичко по колата написано или цвета на кабелите е признак също .
Ако некои иам каталог на обувките и кабелите нека го постне некаде.
Аз също писах за едни букси около горивната помпа и тъка и си останах без отговор.
Ако не те дразни не я бараи.
Good luck
Нормално е по колите да има доста обувки (букси) дето видимо изглеждат че нещо е разкачено.
Има неколко отговора Според мен
1.Нещо ти е разкачено-проверка на такава кола(година модел , обзавеждане) какво има там
2. Диагностична букса - много производители (не всичко по БМВ се прави от БМВ ) та некои си оставят букси за локален стенд по късно тези неща от 1996 си влизат задължително през ОБД 2
3. Ами аз ви отворих вратите и видях кабели за ел огледала а аз немам тъка че стигнах до извода че кабелите се правят и се слагат и в зависимост какви играчки ще си поръчаме за елхата се слагат .
Интересно е че хората дето са я сложили са грамотни и не помнят а пишат - виж какво пише на нея- нещо ситно ще е но там е отговора , всичко по колата написано или цвета на кабелите е признак също .
Ако некои иам каталог на обувките и кабелите нека го постне некаде.
Аз също писах за едни букси около горивната помпа и тъка и си останах без отговор.
Ако не те дразни не я бараи.
Good luck
6 мнения
• Страница 1 от 1