Демонтаж на волан с бег
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Демонтаж на волан с бег
Изгоряла ми е крушката в таблото за стрелката на бензина и вечер не се вижда....До колкото знам за да махна таблото и да сменя крушката трябва да махна и волана.Има ли нещо специфично при махането на волан с бег за което трябва да внимавам освен откачането на акумулатора?На колко болтчета се държи бега отзад 2 или 4?Волана е четирилъчев от 94-та.

- skylord
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
Re: Демонтаж на волан с бег
разкачваш акумулатора, отзад са торксове 2 болтчета, разкачваш буксите, развиваш болта на волана и е аут 
а, забравих да кажа, че може да излезе и без да се маха волана, но трябва да внимаваш като се вади отляво да не надереш стъклото от лостчето на мигачите...

а, забравих да кажа, че може да излезе и без да се маха волана, но трябва да внимаваш като се вади отляво да не надереш стъклото от лостчето на мигачите...
Последна промяна skylord на 06 Ное 2010, 0:19, променена общо 1 път
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Демонтаж на волан с бег
MaxMeyer написа:Изгоряла ми е крушката в таблото за стрелката на бензина и вечер не се вижда....До колкото знам за да махна таблото и да сменя крушката трябва да махна и волана.Има ли нещо специфично при махането на волан с бег за което трябва да внимавам освен откачането на акумулатора?На колко болтчета се държи бега отзад 2 или 4?Волана е четирилъчев от 94-та.
Два болта с шестограмна (или торксова) глава са, и малко бавно се развиват, и трудно им се цели шлица, но далеч не е невъзможно.
Намират се отзад на волана.

- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
4 мнения
• Страница 1 от 1