Теч на вода от въздуховодите .
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Теч на вода от въздуховодите .
?Странно днес проливен дъжд качвам се в колата и гледам вода на пасажерската стелка ?!?!?!?
навеждам се (лягам) и гледам от въздуховодите и по точно не от вътрешния им край а около тях капе вода ...Нз на къде да се насоча като ремонт и проверка на оплътненията моля за съвет..
П.П.
Търсих в търсачката теми свързани с този проблем но не намерих подшодящи.

П.П.
Търсих в търсачката теми свързани с този проблем но не намерих подшодящи.
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Теч на вода от въздуховодите .
1. отпуши си отводнителните канали на климатика
2. махни кората зад мотора и виж капака към моторчето за парното както и една друга "кора" под нея има ли ги няма ли ги, добре ли са прилепнали и тн.
3. също провери на какво дередже остават клапите за външен въздух и дали тялото на климатроника ляга добре към купето.
2. махни кората зад мотора и виж капака към моторчето за парното както и една друга "кора" под нея има ли ги няма ли ги, добре ли са прилепнали и тн.
3. също провери на какво дередже остават клапите за външен въздух и дали тялото на климатроника ляга добре към купето.

- BABHOMED
- ентусиаст
-
Днес имах повечко време да погледна нещата.Свалих пластмасите под водачите на чистачките заедно с тях за да видя какво става там оказа се че от шофиорския край има малко боклуци а от пасажерския чисто че свети дори ! Шах и мат.Извадих стелката жабката кората до климатроника взех едно шише вода и сипах малко и пак потече но сега забелязах че не е от въздуховодите които духат в краката а теча идва точно зад тях ? Някой ако има някакви идеи да сподели.Отпред при канала за отводняване всичко изглежда много тясно и едва се вижда нещо..Вече е кошмарно този теч ме разби особено когато колата е на слънце през дена всичко става в конденз ..
Ще ползвам една снимка намерена в форума...Мисля че е на _65536_kb_sec_ ...
http://pics.data.bg/zoom/albums/8733cda ... a5ae57d690
Горе доло от тук идва теча ..
Ще ползвам една снимка намерена в форума...Мисля че е на _65536_kb_sec_ ...
http://pics.data.bg/zoom/albums/8733cda ... a5ae57d690
Горе доло от тук идва теча ..
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
имах много иднетичен проблем и аз. течеше точно зад жабката и при проливен дъжд ставах като аквариум. оказа се, че при мен е от предното стъкло. махнах декоративните лаистни и му играх един силикон на цялото. и от тогава насам нямам проблеми.
ПС: а да изсушиш след това мокета /с 4 пръста дунапрен/ граничи с невъзможното
ПС: а да изсушиш след това мокета /с 4 пръста дунапрен/ граничи с невъзможното

- BABHOMED
- ентусиаст
-
Цъ не е от стъклото понеже наливам под него и пак тече.

5 мнения
• Страница 1 от 1