копче за фарове
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- nikk4o78
- кандидат ентусиаст
-
копче за фарове
Здравейте , някой може ли да ми каже как да си сменя крушката на на копчето за фаровете и сменялисе въобще тя ? Поздрави на всички и благодаря предварително
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
копче за ел.фарове
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!привет бмв фенове ! Аз също имам проблем с копчето за ел.регулиране на фаровете .Не работи изобщо и даже и не свети лампичката.Дали има нещо като моторче изгоряло или от бушонче незнам , а искам малко да си вдигна късите ! казаха ми че направо отпред през решетката с отверка и да забравя за копчето.Моля ако някой е запознат с случая да пише!Благодарим! 

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Здравей и добре дошъл. В тази тема има доста полезни линкове. Има и теми, в които е описан даден проблем. Разгледай там (препоръчвам ти да погледнеш "Хайнес менюал" или руското ръководство за ремонт) и дано намериш решението. Но не бързай да въртиш с отверката преди да се решил въпроса с машинката за корекция на фаровете, защото, ако после я оправиш трябва пак да регулираш фарове. А, и да не забравя, реглажа става на положение "0", т.е. фаровете светят максимално нагоре. Идеята е при натоварване на задната част на автомобила (фаровете почват да светят още по-нагоре) с корекцията да ги накараш да се върнат в положение на празен автомобил.

7 мнения
• Страница 1 от 1