Потъмнени задни фарове, мигачи и стопове

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Потъмнени задни фарове, мигачи и стопове

Мнение от ktv » 13 Ное 2005, 13:43

Проблемът е следният: отзад, на колата ми всичко , което свети е потъмнено. Потъмнени са отвън с боя, може би когато е боядисвана колата- така я взех. Готино е, обаче катаджиите ми правят проблеми, а и гледам на едно място , левия стоп леко се е олющил. И вече не е толкова готино с това по- светлото петно там. Въпросът е: някой може ли да ми каже как да махна боята от там, без да повреждам покритието. Предполагам, че боята е акрилна, но може и друга да е. Интересува ме, може ли да се ползва някаква смивка (химикал за сваляне на бои от различни материали) или да ги изчегъртам механически. Благодаря предварително!

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от DEO » 14 Ное 2005, 21:13

зна4и фа6та6 една 6корка ... водна задулжително 800 е добре... и на 4е6мата фа6та6 и ги турка6.... после то тва 6е падне....
и после като исухне 6е побелее много и 6е седи надраскано ама нема да се корка6:) дава6 на бояджията и с лак да ги прусне и ако иска6 леко слага6 бои4ка и само леки4ко да ги затумни а може и да не ги пипа6 даже по добре не ги пипаи само с лак и 6те блеснат пак дайе като нови стават аз моита така си ги правя сигурен е ефекта на един приятел бяха 4исто 4ерни и неговите ги оправихме така
:D
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!
ИзображениеИзображение
Части за Е34 - тел.0899 828 626

Назад към E34