Шпер диференциал ?
Модератор: Технически модератори
			27 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2

- Zubcho
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Re: Шпер диференциал ?
Stanchev написа:stambo_81dg написа:BULL3T написа:Зема да си направа една заварака след нова година...нали същата работа върши?
то ако ставало с заварка
става става
Ей тази снимка ме разсмя до сълзи. Страшни заварчици имало

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
		Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Diavollo
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: BMW E34 520i
еми решил е да си заварява човека, ама като не знае кое как и скъсал съединителя 

Всичко, което не ме убива ме прави по-силен!!!
		- E34 - Fanatic
- 

- 

- Кара: 313tds
BULL3T написа:Добре кажете ми каква е разликата между заварка и LSD?Да знам какво да правя?
Ами разликата е, че не става за всекидневно каране, доста по-бързо износване на гумите, а и като пързаляш и като върнеш гаста не отлючва както е при шпера!

- BULL3T
- ентусиаст
- 

- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
E34 - Fanatic написа:BULL3T написа:Добре кажете ми каква е разликата между заварка и LSD?Да знам какво да правя?
Ами разликата е, че не става за всекидневно каране, доста по-бързо износване на гумите, а и като пързаляш и като върнеш гаста не отлючва както е при шпера!
След 5 безсмислени мнения,колегата най-накрая ми отговори прекрасно! Евала колега имаш една бира от мен.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
- 

- Кара: мфили
BULL3T написа:E34 - Fanatic написа:BULL3T написа:Добре кажете ми каква е разликата между заварка и LSD?Да знам какво да правя?
След 5 безсмислени мнения,колегата най-накрая ми отговори прекрасно! Евала колега имаш една бира от мен.
аз довечера така или иначе щях да ти обяснявам ама и така става

- BULL3T
- ентусиаст
- 

- klintan66
- старши ентусиаст
- 

- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Кажете как да се разбере шпера в какво състояние е преди да се монтира на колата ?
Като се качи е лесно .
			Като се качи е лесно .
Хора, които много говорят,  и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
		- kirililiev
- ентусиаст
- 

- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
BULL3T написа:Зема да си направа една заварака след нова година...нали същата работа върши?
изобщо не върши същата работа,дори не се пързаля повече,на сухо има повече сцепление и ускорява,на мокро повече ти бута предницата,тътри яко в завоите и товари каретата,няма почти никаква енерция дори и при най лекия завой,вдига разхода и гълта от мощността.но когато вече си я подкарал настрани идва големия кеф,няма значение дали си на сухо,мокро или в променливи условия,дори и едното колело да стъпи на пясък не отваря както обикновенния шпер
 сиреч за дрифт си е голям кеф
сиреч за дрифт си е голям кеф 
- BULL3T
- ентусиаст
- 

kirililiev написа:BULL3T написа:Зема да си направа една заварака след нова година...нали същата работа върши?
изобщо не върши същата работа,дори не се пързаля повече,на сухо има повече сцепление и ускорява,на мокро повече ти бута предницата,тътри яко в завоите и товари каретата,няма почти никаква енерция дори и при най лекия завой,вдига разхода и гълта от мощността.но когато вече си я подкарал настрани идва големия кеф,няма значение дали си на сухо,мокро или в променливи условия,дори и едното колело да стъпи на пясък не отваря както обикновенния шперсиреч за дрифт си е голям кеф
Ти с такова ли си?Всмисъл аз знам че за дрифт е по-добре както казваш ти,но имало един минус. Като пуснеш газта колата не се изправя толкова лесно както с отворен или шпер.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- kirililiev
- ентусиаст
- 

- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
BULL3T написа:kirililiev написа:BULL3T написа:Зема да си направа една заварака след нова година...нали същата работа върши?
изобщо не върши същата работа,дори не се пързаля повече,на сухо има повече сцепление и ускорява,на мокро повече ти бута предницата,тътри яко в завоите и товари каретата,няма почти никаква енерция дори и при най лекия завой,вдига разхода и гълта от мощността.но когато вече си я подкарал настрани идва големия кеф,няма значение дали си на сухо,мокро или в променливи условия,дори и едното колело да стъпи на пясък не отваря както обикновенния шперсиреч за дрифт си е голям кеф
Ти с такова ли си?Всмисъл аз знам че за дрифт е по-добре както казваш ти,но имало един минус. Като пуснеш газта колата не се изправя толкова лесно както с отворен или шпер.
напротив,изправя се доста по бързо.
- ta6aka2000
- кандидат ентусиаст
- 

Колеги, аз така и не разбрах моята кола с големия или малкия шпер е   Поне стана интерестна тема за + и - на шпера като цяло
  Поне стана интерестна тема за + и - на шпера като цяло   Все пак ако някой може да ми каже ще съм му благодарен
  Все пак ако някой може да ми каже ще съм му благодарен

Поне стана интерестна тема за + и - на шпера като цяло
  Поне стана интерестна тема за + и - на шпера като цяло   Все пак ако някой може да ми каже ще съм му благодарен
  Все пак ако някой може да ми каже ще съм му благодарен- cod-cdbp
- старши ентусиаст
- 

- Кара: мфили
ta6aka2000 написа:Колеги, аз така и не разбрах моята кола с големия или малкия шпер еПоне стана интерестна тема за + и - на шпера като цяло
Все пак ако някой може да ми каже ще съм му благодарен
с големия си бе пич, и в сервиза ти го казах - ГОЛЕМ

27 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2