не подгрява както трябва-524-е34
Модератор: Технически модератори
			6 мнения
			 • Страница 1 от 1

- vladimir8505
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: Всичко
- Детайли за колата: Е 53
не подгрява както трябва-524-е34
здравеите колеги,проблема ми е следният:преди няколко дни спря да свети зеленото кръгче което гасне последно.известно ми е че то показва ако е прекасната веригата или изгоряла свещ.аз веднага проверих всяка една свещ с един кабел,но всяка дава искра-значи работят.после отворих таблото но не е и лампичката  .между другото пропуснах да кажа че от тогава почна да пали сутрин по-трудно,почва да прекасва,пуши докато се разработи,което не е типично винаги е палила даже и на минусови.незнам от какжо може да е,някои ако може да ми каже или да ме насочи кам добар маистор ше сам благодарен
 .между другото пропуснах да кажа че от тогава почна да пали сутрин по-трудно,почва да прекасва,пуши докато се разработи,което не е типично винаги е палила даже и на минусови.незнам от какжо може да е,някои ако може да ми каже или да ме насочи кам добар маистор ше сам благодарен  !!!!
 !!!!

.между другото пропуснах да кажа че от тогава почна да пали сутрин по-трудно,почва да прекасва,пуши докато се разработи,което не е типично винаги е палила даже и на минусови.незнам от какжо може да е,някои ако може да ми каже или да ме насочи кам добар маистор ше сам благодарен
 .между другото пропуснах да кажа че от тогава почна да пали сутрин по-трудно,почва да прекасва,пуши докато се разработи,което не е типично винаги е палила даже и на минусови.незнам от какжо може да е,някои ако може да ми каже или да ме насочи кам добар маистор ше сам благодарен  !!!!
 !!!!- dinozab
- 

- 

- Кара: от моабет на моабет
Re: не подгрява както трябва-524-е34
Колега само не разбрах как видя че свещите ти дават искра  Иначе по проблема ти 101% имаш изгоряла/и свещ/и.Съвет от мен купи си направо 6 нови и ги смени поне на 24-ката става лесно и си карай колата спокойно
 Иначе по проблема ти 101% имаш изгоряла/и свещ/и.Съвет от мен купи си направо 6 нови и ги смени поне на 24-ката става лесно и си карай колата спокойно 

Иначе по проблема ти 101% имаш изгоряла/и свещ/и.Съвет от мен купи си направо 6 нови и ги смени поне на 24-ката става лесно и си карай колата спокойно
- vladimir8505
- кандидат ентусиаст
- 

колега,проверявам ги без да ги развивам,както са си на блока имат маса и аз с един плюс от буксата допирам до всяка една свещ и штом даде искра-значи работи.миналата зима беше изгоряла парвата,смених я,и лампата пак светна.но сега като работят всички зашто не свети и пали по-трудно-незнам 

че тя може да си дава искра ама да загрява по бавно т.е. съпротивлението и да е по голямо. Най-добре ги смени всичките те все пак са консуматив.

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
- 

- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
 ...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Бе то искра можа да си дава,ама да загравя само в основата.Изправната свещ загравя от върха към основата.Най сигорно е да демонтираш свещите и ще си покаже.Тогава може да им подадеш ток и ще се убедиш,че ти е заминала някоя...

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- vladimir8505
- кандидат ентусиаст
- 

колеги,нямах време да пиша,наистина се оказа че са изгоряли даже 2 свещти,смених ги и всичко се оправи,благодаря ви 

6 мнения
			 • Страница 1 от 1