Свестен майстор в София???
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: Свестен майстор в София???
ясен николов написа: просто тези коли без да се обиждате софтуерно са много зле и това е причината за неточности ,а когато евентуално има проблем елате ще ви помогна дори и без пари ,но прябва да знаеш как да подходиш в такава ситуацияпросто ще се откажа от е34 диагностиките заради мудните им софтуери .
Колега, то софтуера на Е34, много ли информация ти дава, че е трудно без нея?

Аз също имам майстор, даже прекалено осърден в работата си.
- ясен николов
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: само бмв та
- Детайли за колата: много бърза
колега то в е34 по мотора има точно 3-4 неща от които са проблемите и те са ;датчик хол,дебитомер ,ламбда това е горе долу
може и без диагностика ,но с нея е идея по точно,на колегата ,,zvetiko ,,му правих диагностика и му показа сондата ,човека си плати 30лв и си замина ,след което започна да ме опреква че сам неразбиращ /но във мненията му чета че търсил кабела на сондата
след което го попитах защо го търси тои ми отговаря че бил прекъснат тои ,а не била сондата изгоряла ,та с две думи когато един клиент иска диагностика аз правя такава и каквото показва това казвам
това че кабела е прекъснат диагн,го вади като проблем в сондата ,проблема при ,,zvеtiко,,е че не съм вдигнал колата му и не съм видял кабела че е прекъснат ,бил сам го лъжел с цената на сондата и т.н.ако беше казал човека да му я сменя при демонтажа на СТАРАТА СОНДА ЩЯХ ДА ВИДЯ МОЖЕ БИ ЧЕ Е ПРЕКЪСНАТ КАБЕЛА И НЯМАШЕ ДА СЕ СТИГНЕ ДО ТУК ,НО ОТ ХОРА КОИТО ИСКАТ ЗА 30 ЛВ ДА ИМ НАПРАВЯ ЦЯЛАТА КОЛА МИ Е ОМРЪЗНАЛО хората с е34 да не се засягат ,но често се случва при модела е34 не мога да си отговоря поради какви причини ,това е от мен мисля да не коментирам темата повече
всеки човек допуска грешки ,но въпроса е те да не са фатални 

ясен николов написа:ivan ,колегата не ме е посещавал ,но и тои човека мнения дава че за масло и антифриз по 700 лв взимам ,а да беше попитал каква е колатавсеки случаи не беше е34
Аз не съм давал такова мнение.........
Колега за да сме пълноценни ,вместо да се впрягаме-дай да си помагаме

Сега да те питам(защото ми е проблем)-кое е FGR при ТДС,
модул(бил някакъв)за регулиране скоростта на движение:
ако ми помогнеш и ми прочетеш тази грешка ще съм ти крайно благодарен

П.П с риск да те засегна-тия модели ,при които казваш намаш грешки при грешката след 97 тук не ги много уважаваме.
п.п2
кое имаш предвид при ''мудна електроника''?,аз си мисля че защитаваш мудната ти диагностична..........

by ''kompleksa''
- ясен николов
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: само бмв та
- Детайли за колата: много бърза
ясен николов написа:правиш се на оригинален но маи много не ти отива
Колега,
не ми е нито за оригиналност, нито за нищо и да ти го обясня не
вярвам да ме разбереш.
Форума е за да си помагаме,дори в даден момент да стигаме до крайности-поне аз така го разбирам.
Преди време,като се регистрирах в е34 всичко беше друго,а сега се явява некъв явен Ясен и явно говори за мудни електроники

Тук беше мястото,в което си прекрвам приятно свободното време и надявам се да ме разбираш.
Моето си върви,твоето също и неговото ,и т.н.
И какъв е проблема-не ти е било ясно,не си свършил работа и това ти пречи да го признаеш

30 ЛВ си взел-за пари кой ти говори

жив и здрав да си,ама име да пазиш,пред хора,който не го оценяват,за мен е изгубена кауза.

by ''kompleksa''
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Що за безумия и драканици ?,На всеки се скучва да збьрка(не защитавам Ясен но....).Забелязвам че в последно време,форума се е превьрнал в арена за мерене на нещо си.
Така ли трябва да бьде ?
Така ли трябва да бьде ?
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2