Зацепване на ангренажни вериги в нашите мотори
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Зацепване на ангренажни вериги в нашите мотори
.........ще изчакам да минат минувачите (през темата)и ще постна подробна информация ,която ми е на чернова в папка.......

by ''kompleksa''
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Re: Зацепване на ангренажни вериги в нашите мотори
ivan. написа:.........ще изчакам да минат минувачите (през темата)и ще постна подробна информация ,която ми е на чернова в папка.......
да ти дам за папката оригиналната процедура от TISа освен?!?!?
ма аз нали съм минувач...............
BMW Service Team
дай ми белезите на разпределителния вал само и препоръчваното 2 градуса предварение на вала и гнп,след 20 000 км експлотация,а и да не забравя и данни за якоста на пружината на авансатора(и препоръчителното ''натягъне''),спрямо километрите на експлотация при необслужен ангренаж -преди 200 000 км......ако това го има в твоята литература ще се извиня и ще помоля да ми изтрият темата и ще те помоля за размяна на папкитеIAV написа:ivan. написа:.........ще изчакам да минат минувачите (през темата)и ще постна подробна информация ,която ми е на чернова в папка.......
да ти дам за папката оригиналната процедура от TISа освен?!?!?
ма аз нали съм минувач...............

дъно скоро минат подобен тип изказвания (като моето)и да стане темата пълна
Последна промяна ivan. на 06 Ное 2009, 17:12, променена общо 2 пъти

by ''kompleksa''
Ванка, подходът ти е странен... сякаш някой ти е изял тулумбичката в междучасието, но пък ти си му длъжен въпреки това...
Ми не е сложно според мен - ако не ти се пише не пиши, но не е задължително да обиждаш хората, дори ако го заслужават!
Ми не е сложно според мен - ако не ти се пише не пиши, но не е задължително да обиждаш хората, дори ако го заслужават!
Postman написа:Ванка, подхода ти е странен... сякаш някой ти е изял толумбичката в междучасието, но пък ти си му длъжен въпреки това...
Не ми е цел да обидя някой и ако така се получава искрено се извинявам

Просто не мога да приема за''неизвестното'' понятие ГНП и за развиването на две болчета и смяна на един 0-пръстен,да търсят суми.............
Не става въпрос дали ми се пише и грам не искам да си придавам излишни за мен важности,но доколкото знам това е технически форум и целта му е да се избегнат подвеждащи цени и диагнози.
Просто казвам каквото знам(защото съм получил някога същото от колеги) и ми струвало за да го разбера,в нечия полза-това за мен не е обида

И ако горния ти пост е културно приканване за отсъствие във форума,аз ще го приема.
Но да се събера с ПРИЯТЕЛИ от форума ,даващи по 2000лв излишни заради манталитета на нашите специалисти ииии новите майстори,превещи се на знаещи ,с цел реклама в темите........ОК.
Разбирам те и извинявай,че ти създавам работа ,но такъв си ми е манталитета и никой не може да го промени.
А ''специалистите'' гледам нямат забележки ,че си правят реклама и ЛЪЖАТ,даже се засягат-е сега ми кажи на къде върви подфорума
С пълното ми уважение

by ''kompleksa''
Казвам ти веднага - аз от дизели не се интересувам, респективно не се и опитвам да се образовам, а вместо това темите за дизели ги чета единствено за да видя дали има караници и обиди. Съответно не мога да преценя кой е прав и кой е крив, няма как да правя и забележки. Твоята тема обаче в първия пост не е такава, а на мен на каква ми прилича съм го написал по-горе.
Ако претендираме тук да се пише единствено абсолютната истина, ще останат 30 теми с по 2 мнения в тях...
Изборът от какво да се дразним все пак е личен, аз например откакто модерирам се научих да не се дразня на глупостите, те не са персонално към мен - просто такива са хората наоколо, също навън, в службата, в градинката, в супермаркета...
Ако смяташ, че някой е измамник, не виждам защо не го обвиниш директно и в хода на караницата ще се вземе решение...
Преди известно време се получи така с Дани94 от Монтана, тогава го награбихте няколко човека, какво те/ви спира сега?!?
Четох твое мнение в съседна тема, но то не ми прилича на обвинение в комерсиално дезориентиране към колега, ако това е което си очаквал някой да накаже, постави въпроса ясно и конкретно.
В друга съседна тема, за мен , повтарям - за мен, е очевидно, че имаш пропуски в знанията за температурите, азотните окиси и рециркулацията при дизелите, как да взема под сериозно внимание по-горната ти забележка за комерсиална ориентация към колегата?!?
Помогни да изясним въпроса културно, това винаги ще бъде адмирирано и печели уважение, другото по-скоро не...
Ако претендираме тук да се пише единствено абсолютната истина, ще останат 30 теми с по 2 мнения в тях...
Изборът от какво да се дразним все пак е личен, аз например откакто модерирам се научих да не се дразня на глупостите, те не са персонално към мен - просто такива са хората наоколо, също навън, в службата, в градинката, в супермаркета...
Ако смяташ, че някой е измамник, не виждам защо не го обвиниш директно и в хода на караницата ще се вземе решение...
Преди известно време се получи така с Дани94 от Монтана, тогава го награбихте няколко човека, какво те/ви спира сега?!?
Четох твое мнение в съседна тема, но то не ми прилича на обвинение в комерсиално дезориентиране към колега, ако това е което си очаквал някой да накаже, постави въпроса ясно и конкретно.
В друга съседна тема, за мен , повтарям - за мен, е очевидно, че имаш пропуски в знанията за температурите, азотните окиси и рециркулацията при дизелите, как да взема под сериозно внимание по-горната ти забележка за комерсиална ориентация към колегата?!?
Помогни да изясним въпроса културно, това винаги ще бъде адмирирано и печели уважение, другото по-скоро не...
Умен си и си на място.....
но не сме инжинери и имаме пропуски,но специано за тоя клапан може да дискутираме,но не тук..
Свършихме ли вече ,та да оправдая заглавието на темата........
и пак се извинявам за отношението ми
но не сме инжинери и имаме пропуски,но специано за тоя клапан може да дискутираме,но не тук..
Свършихме ли вече ,та да оправдая заглавието на темата........
и пак се извинявам за отношението ми

by ''kompleksa''
За свършване свършихме, но ако не дадеш индикация къде/кой/какво е проблемът, все едно не сме започвали... ти прецени! Прегледах последните ти мнения, но проблемът все още е скрит за мен...
Нямам проблем с нито един колега(поне аз така си мисля)........просто съм малко егоист-това е 

by ''kompleksa''
- крив кюнец
-
.
Последна промяна крив кюнец на 18 Яну 2010, 23:05, променена общо 1 път
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
- skylord
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34

И аз бях обиден преди половин година от колеги, но го превъзмогнах и се опитвам да помогна на който и както мога, нали за това е форума, а не за егоистични прояви и избиване на комплекси

Извинявам се на модераторите за поста, но трябваше да го напиша...
- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
Ванката е готин, трябва да има повече като него. Явно някой го е афектирал за това е така рязък. Но това е нормално има много които го мразят заради знанията му и това ,че помага на хората. Ванка запомни от мене една приказка "никое добро дело не остава безнаказано"
Хайде със здраве и не се предавай.
Хайде със здраве и не се предавай.
13 мнения
• Страница 1 от 1