загаснаха ми и двата фара
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
загаснаха ми и двата фара
Вчера изведнъж ми загаснаха и двата фара на късите едновременно.
Проверих бушончетата,ама всичките са си наред.
давайте някякъв акъл от какво може да е,че карам само на халогени и някъде ще отнеса глобичка.

justice for ALL
Re: загаснаха ми и двата фара
advocata написа:Вчера изведнъж ми загаснаха и двата фара на късите едновременно.
Проверих бушончетата,ама всичките са си наред.давайте някякъв акъл от какво може да е,че карам само на халогени и някъде ще отнеса глобичка.
крушки, фасумки.. също и превключвателя къси-дълги може да дава проблем..
разбъзикай.. аз на мойта кола вечно имам проблем с предните фарове за тва като се заинатя и като изпоразглобя всичко ядосам се , че не намирам причината и като върна пак всичко както беше взимат че светнат.. бах ги и фаровете..
а и в крайна сметка кво ти пречи да караш на ейнджъл айс само

No bling at the Ring
BadAngel написа:advocata написа:Вчера изведнъж ми загаснаха и двата фара на късите едновременно.
Проверих бушончетата,ама всичките са си наред.давайте някякъв акъл от какво може да е,че карам само на халогени и някъде ще отнеса глобичка.
крушки, фасумки.. също и превключвателя къси-дълги може да дава проблем..
разбъзикай.. аз на мойта кола вечно имам проблем с предните фарове за тва като се заинатя и като изпоразглобя всичко ядосам се , че не намирам причината и като върна пак всичко както беше взимат че светнат.. бах ги и фаровете..
а и в крайна сметка кво ти пречи да караш на ейнджъл айс само

бушони имаш ли бря>???

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
BAYRON написа:advocata написа:...
...
бушони имаш ли бря>???
Чети преди да пишеш. Ще почна да трия безмислените мнения. Това е технически форум. Като искаш да пишеш безмислени постове -> друг форум (Извън темата, Страхотни истории). Въпреки че и там едва ли ще ги толерират.
advokata не може да е от бушоните, защото фаровете са на отделни вериги. Идеята е, ако ти изгори бушона да имаш поне един фар. Това, че не светят и двата ме навежда на мисълта дали ключът не е сдал багажа. Пробвай да го свалиш и дай накъсо кабелите, които са за късите светлини. Погледни ръководството там трябва да има схема на ел.инсталцията и виж на кои крачета излизат късите.

Това ще ти реши проблема
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 1%E8%F2%E5
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 1%E8%F2%E5
АУДИ А6 '06, BMW 530i '90 M30 , SUPRA 3.0 turbo+
Благодаря момчета!
Благодаря момчета!
След проверка на копчето по съвет на Босът установих ,че е здраво и ми се приплака.
Насочих се към LKM модула-проблемът е идвал от него-всичко се беше напукало зверски.
Но се указа,че работата не е толкова сложна колкото на пръв поглед.
ПРоблемът изчезна и сега всичко е наред.
Благодаря отново.
След проверка на копчето по съвет на Босът установих ,че е здраво и ми се приплака.
Насочих се към LKM модула-проблемът е идвал от него-всичко се беше напукало зверски.
Но се указа,че работата не е толкова сложна колкото на пръв поглед.
ПРоблемът изчезна и сега всичко е наред.
Благодаря отново.
justice for ALL
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Благодарим ти че споделяш решението на проблема, това прави форума ни по пълен, както и се радвам че съветите ни ти помагат 

May the BMW force be with you!
7 мнения
• Страница 1 от 1