Безобразен разход на газ- настройките ми избегаха май??
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: Безобразен разход на газ- настройките ми избегаха май??
Лъжат ни мамицата им, зареждат ни лайна без никакви извинения.
Заредих ан Литекса на Ситняково 20 лв. -126км , зареждам на Щела до нас 20 лв - 102км..
извън градското същата работа от 10.6 до 13.6....на борда си показва точно уж...
Заредих ан Литекса на Ситняково 20 лв. -126км , зареждам на Щела до нас 20 лв - 102км..
извън градското същата работа от 10.6 до 13.6....на борда си показва точно уж...

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Re: Безобразен разход на газ- настройките ми избегаха май??
Здравей, провери филтъра за въздух да ли е чист както пише колегата, изпарителя ти е нов - това е добре, направи си центровка ка изпарителя. 2-та винта на тройника преди плочката ги развий на 3 оборота, металната /месинг - бронз/ врътка на изпарителя / за отверка - горе долу в средно положение, пласмасовия винт като го ръчкаш /пусни ток на изпарителя и клапана да тръгне газта/ да се чува че излиза газта, но не да фучи, а едвам едвам - като шепот
, тогава спираш тока на изпарителя и клапана, палиш и почваш да донастройваш празния ход, тройника го ръчкаш /отвиваш/ като форсираш ДВГ-то докато спре да глъхне - помагаш си с винта за отверка на изпарителя като правиш пробите как върви колата - не прекалявай с него. Дано съм помогнал нещо. И последно: зареждай от 1 и също място.
До колегата който не е доволен от Петрол и синята им супер силна газ - нямам такива впечатления от тях, много съм доволен от нея, даже малка икономия имам от нея, зареждам я на връщане за София от гр. Ябланица, като се качиш на магистралата. Кафето също им е много добро
. Поздрави.

До колегата който не е доволен от Петрол и синята им супер силна газ - нямам такива впечатления от тях, много съм доволен от нея, даже малка икономия имам от нея, зареждам я на връщане за София от гр. Ябланица, като се качиш на магистралата. Кафето също им е много добро

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2