Какви са плюсовете и минусите?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Какви са плюсовете и минусите?

Мнение от naydenivanov » 11 Юни 2005, 20:18

Здравейте. В момента си продавам Голфа 3 и се колебая каква кола да си взема. 520-ката ми е най-по сърце, обаче доколкото знам поддръжката е доста скъпа (а аз съм студент все пак). Друг вариант за мен са Ланчиа Дедра и Алфа 155. За тях обаче чувам доста лоши неща.Бихте ли ми повече информация и според вас може ли да се намери нещо добро за не повече от 4300 - 4700. Благодаря на тези които ще ми обърнат внимание.

старши ентусиаст
Аватар

Re: Какви са плюсовете и минусите?

Мнение от dizelboy » 11 Юни 2005, 22:38

naydenivanov написа:Здравейте. В момента си продавам Голфа 3 и се колебая каква кола да си взема. 520-ката ми е най-по сърце, обаче доколкото знам поддръжката е доста скъпа (а аз съм студент все пак). Друг вариант за мен са Ланчиа Дедра и Алфа 155. За тях обаче чувам доста лоши неща.Бихте ли ми повече информация и според вас може ли да се намери нещо добро за не повече от 4300 - 4700. Благодаря на тези които ще ми обърнат внимание.

ха така са здравеи първо от мене ,даи да за да те улесня супер много аиде да направим така ела в 4етвъртак на еко на българия от 9 4аса ве4ерта е збирката на ентусиястите ако изкаш намериме ника ми го виждаш и ли4но аз ще те раведа между хората и всеки сам ще ти обесни плюс4ета и минуси на моделите си и сам ще си прецениш наи удобно ще тие и наи полезно е нагледно ,писахме много по такива теми и резуптат има ама за да несе повтаряме само ела заповядаи и ще ти подам рака
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 12 Юни 2005, 22:15

по скоро си за троика но БМВ :yes:
ТДС - Турбо Див Селянин

Потребител
Аватар

Мнение от naydenivanov » 14 Юни 2005, 19:02

Dizelboy благодаря за поканата. Ще се опитам да дойда, но не обещавам понеже има голяма вероятност да бъда на работа по това време. Иначе кога друг път се събирате. Bavarishe мислиш ли, че мога да намеря 3-ка за 4500 - 5500(ама Е36)? Все пак ако някой има интересна информация за някакво БМВ да пише. Може и да го сменим с голфа :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 14 Юни 2005, 20:09

naydenivanov написа:Dizelboy благодаря за поканата. Ще се опитам да дойда, но не обещавам понеже има голяма вероятност да бъда на работа по това време. Иначе кога друг път се събирате. Bavarishe мислиш ли, че мога да намеря 3-ка за 4500 - 5500(ама Е36)? Все пак ако някой има интересна информация за някакво БМВ да пише. Може и да го сменим с голфа :D

няма защо наи добрее на гледно за да е представата наи 4иста
ИзображениеИзображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от naydenivanov » 15 Юни 2005, 18:17

Иначе аз не търся само мощност, а възможно най-доброто съчетаващо трите качества: мощност и стабилност, здравина и ефтина поддръжка, комфорт. Никога не съм си правил гонки по улиците, а нямам и намерение. Харесвам обаче да давам газ извънградско по разни пътища със завойчета. До сега съм карал само голфове. Здрави коли са, обаче не мога да кажа, че доставят удоволствие от шофирането им. Да не говорим за комфорт. В момента имам Голф 3 1.4, която се опитвам да продам и ще се опитам да си взема някоя от гореспоменатите. Преди баща ми карше Дедра 1.8 91-ва и си спомням, беше много стабилна кола, с доста добри динамични характеристики, не мога да си спомня, обаче как стоеше въпроса с ремонтите. Само знам че трудно се намираха майстори специалисти. Имаше проблем и разхода, защото понякога гореше 12/100 извънградско. Всъщност това, което ме интересува в момента е да взема най-доброто за 4500-5500.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 15 Юни 2005, 18:56

naydenivanov написа: взема най-доброто за 4500-5500.

погледни в продава фен е 34 си продава едната троика колата е хубава и гарантиам 4е е подържана
ИзображениеИзображение
Изображение

Назад към E34