"Бабуни" на волан без

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

"Бабуни" на волан без

Мнение от стан » 09 Сеп 2009, 1:37

Здравейте, чудех се къде да пусна темата, но понеже този подфорум най-много ми вдъхва доверие открай време реших да питам точно вас.

Значи това което ме мъчи е че наскоро си купих трилъчев фейслифт волан който да сложа на мястото на моя четирилъчев с еърбег. Всичко хубаво дотук, ама реших че ще го претапицирам и си мисля така и така ще се дават пари дай поне да му сложа "бабуни" (друго наименование не можах да измисля :mhihi:) понеже много ми харесва усещането като ги има.Ето за какво става въпрос.
Изображение

Отдолу според вас с какво мога да ги изградя така че да стане много стабилно. Мисля да навия 2 малки винта да стърчат 2-3мм за арматура и после да сложа някакъв кит, ама какъв точно никаква идея нямам...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 09 Сеп 2009, 1:42

силикон? :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 09 Сеп 2009, 1:48

Мек ще е според мен, нещо стабилно трябва да е. И давайте конкретни марки и всичко, понеже продукти много и не искам да го разшивам prematurely после :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Само компоти:)

Мнение от santo_bansko » 09 Сеп 2009, 2:20

стан написа:Мек ще е според мен, нещо стабилно трябва да е. И давайте конкретни марки и всичко, понеже продукти много и не искам да го разшивам prematurely после :mhihi:

Хахаха правил съм такъв волан с гърбица му казвам аз:)
Лезно става:)
Взех една пластмаса наподобяваща полумесец,слагаш я там кадето искаш да бъде и я увиваш с здраво тиксо плат или изолирбан.Стегяш го здраво същевременно да стои опънато и от горе рапицерията:)
Ако имаш някакви въпроси питаи:)
Стана по добре сигорно и от на снимката:)
Изображение

Назад към E34