"Бабуни" на волан без
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
"Бабуни" на волан без
Здравейте, чудех се къде да пусна темата, но понеже този подфорум най-много ми вдъхва доверие открай време реших да питам точно вас.
Значи това което ме мъчи е че наскоро си купих трилъчев фейслифт волан който да сложа на мястото на моя четирилъчев с еърбег. Всичко хубаво дотук, ама реших че ще го претапицирам и си мисля така и така ще се дават пари дай поне да му сложа "бабуни" (друго наименование не можах да измисля
) понеже много ми харесва усещането като ги има.Ето за какво става въпрос.
Отдолу според вас с какво мога да ги изградя така че да стане много стабилно. Мисля да навия 2 малки винта да стърчат 2-3мм за арматура и после да сложа някакъв кит, ама какъв точно никаква идея нямам...
Значи това което ме мъчи е че наскоро си купих трилъчев фейслифт волан който да сложа на мястото на моя четирилъчев с еърбег. Всичко хубаво дотук, ама реших че ще го претапицирам и си мисля така и така ще се дават пари дай поне да му сложа "бабуни" (друго наименование не можах да измисля

Отдолу според вас с какво мога да ги изградя така че да стане много стабилно. Мисля да навия 2 малки винта да стърчат 2-3мм за арматура и после да сложа някакъв кит, ама какъв точно никаква идея нямам...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Мек ще е според мен, нещо стабилно трябва да е. И давайте конкретни марки и всичко, понеже продукти много и не искам да го разшивам prematurely после 

- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
стан написа:Мек ще е според мен, нещо стабилно трябва да е. И давайте конкретни марки и всичко, понеже продукти много и не искам да го разшивам prematurely после
Хахаха правил съм такъв волан с гърбица му казвам аз:)
Лезно става:)
Взех една пластмаса наподобяваща полумесец,слагаш я там кадето искаш да бъде и я увиваш с здраво тиксо плат или изолирбан.Стегяш го здраво същевременно да стои опънато и от горе рапицерията:)
Ако имаш някакви въпроси питаи:)
Стана по добре сигорно и от на снимката:)

4 мнения
• Страница 1 от 1