М30/В35 в коша на М50/В20???
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
М30/В35 в коша на М50/В20???
Здравейте колеги,понеже не съм на ясно с пове4ето неща и реших да Ви питам за съвети.Та зна4и карам М50/В20 е34 и си мисля да му слагам М30/В35(пак от е34)трансплантация с 2 думи.та ще има ли някакви по-специфи4ни проблеми които могат да изникнат или просто сменям едното сърце на колата с друго така да се каже?дифа ще трябва ли да се слага по-голям или?изобщо ако някой е правил подобно нещо ще съм Ви благодарен за мненията 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
прехвърли си всичко най-добре
мотор скорости кардан, заден мост, ел инсталация цялата щото после ще поискаш седалки с памет и други подобни...
мотор скорости кардан, заден мост, ел инсталация цялата щото после ще поискаш седалки с памет и други подобни...

- 6inline
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Disco 300Tdi
Щом си решил да се връщаш назад във вековете - действай, но гледай поне целия донор да ти е под ръка, че после пада търсене. Лично мнение и опит.
'...engage your brain before difflocks...'
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
6inline написа:Щом си решил да се връщаш назад във вековете - действай, но гледай поне целия донор да ти е под ръка, че после пада търсене. Лично мнение и опит.
тихо са, М30 си е М30, не е с повера на М60 но пък е пословично здрав.

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Не зам "донора" ти в какво състояние е, но ако има забележки, защо не го боядисаш и да прехвърлиш твоя салон в него (евентуално) и да си караш нея... ще се вкараш във филм, който лично аз не разбирам...
ми колега за съжаление "донора"ми е в един гараж и е в наливно състояние,не е цяла кола,ина4е и аз мислех да не си отежнявам изли6но живота,но май ще се откажа от тази трансплантация защото много нерви и време което нямам ще ми бъде неоходимо а да не забравяме и финансите така 4е все пак Ви благодаря за съветите мом4ета

7 мнения
• Страница 1 от 1