Съвет за 520 i
Модератор: Технически модератори
			50 мнения
			 • Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4

- zvetiko
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Е39М54В30
kirililiev написа:zvetiko написа:denko написа:Тука стана малко рибарска история
Да,ако сме на пътя София-Самоков със 140-на някой завой той отива на подводен риболов в яз. Искър ,а аз отивам да карам ски на Боровец.
стига говори глупости бе мен
Когато карах 525i ,с колко бегачки съм се гаврил по тази любима отсечка-бяха много сладки като се напъваха да ме изпреварят.

Мен това са два съвсем различни класи коли-едната е тежка,с невероятно окачване и лепи за пътя, както и да я тормозиш.Другата е лекичка, малко подскача и става да я въртиш или да усещаш как хвърчиш при сравнително ниски скорости .
- kirililiev
- ентусиаст
- 

- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
zvetiko написа:kirililiev написа:zvetiko написа:denko написа:Тука стана малко рибарска история
Да,ако сме на пътя София-Самоков със 140-на някой завой той отива на подводен риболов в яз. Искър ,а аз отивам да карам ски на Боровец.
стига говори глупости бе мен
Когато карах 525i ,с колко бегачки съм се гаврил по тази любима отсечка-бяха много сладки като се напъваха да ме изпреварят.
Мен това са два съвсем различни класи коли-едната е тежка,с невероятно окачване и лепи за пътя, както и да я тормозиш.Другата е лекичка, малко подскача и става да я въртиш или да усещаш как хвърчиш при сравнително ниски скорости .
не забравяй какво карам,няма нужда да ми обясняваш,в голяма грешка си за тежките бегачки залепени за пътя

в момента колата ми е с 200 килограма по лека от стандартна е34,имаш ли си на представа закво иде реч воубще?ти беше човека дето спореше как зимните гуми държат повече лятото доколкото се сещам
 в момента колата ми е с 200 килограма по лека от стандартна е34,имаш ли си на представа закво иде реч воубще?ти беше човека дето спореше как зимните гуми държат повече лятото доколкото се сещам  
   покарай малко коли,натрупай стаж и ще ти се изяснят много работи
 покарай малко коли,натрупай стаж и ще ти се изяснят много работи  ако искаш веднага можем да направим теста,разполагам с е30 и е36,кажи каде и кога да се видим за тестове,ако искаш мога да дойда и с моята е34,тя е с 200 кила по лека и ще е много по нестабилна както казваш,даже ще карам на 16 цола ако искаш
 ако искаш веднага можем да направим теста,разполагам с е30 и е36,кажи каде и кога да се видим за тестове,ако искаш мога да дойда и с моята е34,тя е с 200 кила по лека и ще е много по нестабилна както казваш,даже ще карам на 16 цола ако искаш  

четете повече книжки поне ако нямате възможност за тестове в реални условия
 четете повече книжки поне ако нямате възможност за тестове в реални условия  

- zvetiko
- старши ентусиаст
- 

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
- 

- Детайли за колата: Тежка
Цитирал си Пенчев, който ти говори за датчик на коляновия вал, а ти си показал датчик на цилиндровата глава... Ако на диагностиката са ти казали че датчика на коляновия вал е заминал, то отговора на въпроса ти е - НЕ, не е това.

- zvetiko
- старши ентусиаст
- 

50 мнения
			 • Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4