tds - Тресене при загряване
Модератор: Технически модератори
			24 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2

- E34PSH
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: Е34 525 TDSA '95
- Мечтае да кара: X6 M
Колеги, споко, не е от ГНП плочката смених я с нова и продължавам да го имам проблема ... новата ГНП плочка е около 600 евра, но файда нямаше. От друго е и незнам дали няма нещо общо с термостата ... вече преседя около 14 дена в дарукар и резулатат = 0 !!!
Това не им попречи да ми вземат определена сума парички ....
След което отидох в сервиза за дизели към аерогарата, мисля беше НН или нещо такова, там пък ми взеха 380 лв. за реглаж и подмяна на комплект уплътнения на ГНП-то ... след което колата умря !!!
Закарах я в Дарукар там я понастроиха и пак ми взеха определена сума парички, колата върви по-добре но няма общо с това което беше!!!
Другата седмица им я връщам и докато не се оправят двата проблема няма вадене ... тоя път съм краен !!!

След което отидох в сервиза за дизели към аерогарата, мисля беше НН или нещо такова, там пък ми взеха 380 лв. за реглаж и подмяна на комплект уплътнения на ГНП-то ... след което колата умря !!!
Закарах я в Дарукар там я понастроиха и пак ми взеха определена сума парички, колата върви по-добре но няма общо с това което беше!!!
Другата седмица им я връщам и докато не се оправят двата проблема няма вадене ... тоя път съм краен !!!
- zvetiko
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Е39М54В30
Воденичаров написа:Да ама аз тази плочка не искам сам да я бутам. Че и не се сещам кой може да я бутне в региона...
Колега не е толкова страшно-намери някой ,който може да отвърти четири винта,спазвай точно инструкциите и си готов за 10 минути.
- zvetiko
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Е39М54В30
E34PSH написа:Колеги, споко, не е от ГНП плочката смених я с нова и продължавам да го имам проблема ... новата ГНП плочка е около 600 евра, но файда нямаше. От друго е и незнам дали няма нещо общо с термостата ... вече преседя около 14 дена в дарукар и резулатат = 0 !!!
Колега и на теб ти казвам-погледни как се прави реглаж на помпата и го направи сам или помоли някой приятел.Общо взето в сервизите не знаят какво правят и това ,че си дал толкова пари не е критерий за нищо.Спомням си как дадох, преди да го опозная този двигател ,40лв. в супердизел за диагностика,казаха ми ,че всичко е наред,докато един основен възел за работата на двигателя-МАР сенсора беше напълно запушен и изобщо не функционираше.

- E34PSH
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: Е34 525 TDSA '95
- Мечтае да кара: X6 M
- dancenation
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
E34PSH написа::help:
Много колеги ще кажат Виж датата но на мен ве пак ми е интересно какво стана с колата след толкова пари на вятъра оправиха ли я знае ли се от какво беше щом не е било от гнп;
- Zubcho
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Проблема беше във водната помпа, която беше супер боклук и не доставяше нужния дебит, и беше сменена. Преди да я смени я беше прегрявал доста пъти  Имаше гняс в ГНП-то при плочката, която беше отстранена. Колата на колегата вече лети
 Имаше гняс в ГНП-то при плочката, която беше отстранена. Колата на колегата вече лети  Той ще допълни другите неща като види темата.
 Той ще допълни другите неща като види темата.
Поздрави
			 Имаше гняс в ГНП-то при плочката, която беше отстранена. Колата на колегата вече лети
 Имаше гняс в ГНП-то при плочката, която беше отстранена. Колата на колегата вече лети  Той ще допълни другите неща като види темата.
 Той ще допълни другите неща като види темата.
Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
		Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Vlados
- с две лица
- 

- Кара: на задно предаване
Иво, като гледам, той се интересува от колата на Павел (E34PSH). След мен и той смени водната помпа и беше спряла да играе и температурата и не тресеше. Това беше в първите дни след манипулациите, сега не знам как е, не се е обаждал скоро. Май лети насам-натам с нея  

- dancenation
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
хаха Не  ме интересува колата в смисъл такъв да я купувам интересуват ме проблемите които имат тези коли и се опитват по всякакъв начин да си набавя нужната информация ,защото като изпрочетеш целия форум за няма и 2 години и нещо и да питаш всеки за всичко смятам че съм почнал сам всичко да си правя но някой неща не могат да се започнат без да е мината отъпкана пътеката от някой друг;)(Е то може ама и пари излишни да имаш)Поздрави

- Vlados
- с две лица
- 

- Кара: на задно предаване
dancenation написа:хаха Не ме интересува колата в смисъл такъв да я купувам интересуват ме проблемите които имат тези коли и се опитват по всякакъв начин да си набавя нужната информация ,защото като изпрочетеш целия форум за няма и 2 години и нещо и да питаш всеки за всичко смятам че съм почнал сам всичко да си правя но някой неща не могат да се започнат без да е мината отъпкана пътеката от някой друг;)(Е то може ама и пари излишни да имаш)Поздрави
ХАХА, кой пък е казал или дори намекнал, че се интересуваш от колата в смисъл такъв да я купуваш ?!? Интересна интерпретация... дали някой друг е приел по този начин написаното?
П.С. Като знам и Павката как се е засилил да я продава...
			24 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2