Предница, работата е зле
Модератор: Технически модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- skylord
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
Wenzy написа:Wenzy написа:Незнам .... италиански са.
Казвам Ви цената ориентировъчно. Аз преди 6 месеца си сложих такива - презпи, занасянки, дупки, ледени коловози ...... никакъв проблем нямам засега. Карам си ги
Ако някой се интерисува мога да попитам тия дни.
скоро един приятел пита и от "читавите турски" asmetal бяха по 120 бройката... 4 за 350 си е оферта

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
skylord написа:Wenzy написа:Wenzy написа:Незнам .... италиански са.
Казвам Ви цената ориентировъчно. Аз преди 6 месеца си сложих такива - презпи, занасянки, дупки, ледени коловози ...... никакъв проблем нямам засега. Карам си ги
Ако някой се интерисува мога да попитам тия дни.
скоро един приятел пита и от "читавите турски" asmetal бяха по 120 бройката... 4 за 350 си е оферта
Не бях ли аз това, май беха 80лв парчето?
Как разбраха,че веригата ти е за смяна?Потърси 2 ро мнение от друг сервиз,че има вероятност да минеш с по лека диагноза.Когато ходиш по майстори си взимай някой технически грамотен приятел с теб,че съм попадал на доста недобросъвестни.Имам една с акула с М10 Б18 мотор и е на над 800 000 км и веригата не се чува.А на Е 34 ката и слагам едни ментоци за 260 лв. и 4 рите носача и ги сменам за няколко часа с бирите.И вече карам около 13-14 000 км и нямам проблем с тях.За дискове и накладки нямам идея,още несъм сменял.
Успех колега:)
Успех колега:)
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3