корозионен въпрос
Модератор: Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
JIKI_RACER написа:Може да не е гробница , мойта и викам кенеф , синята дрис*я и т.н.
Достатъчно е колко пари давам , тя тряя мен да ме уважава дееее и кофтората умрела
А така колега! мерси за моралната подкрепа! че си ме бяха нагънали...
ама вижте сега не знам кой ще си се кефи на колата ако гние и му тече бензинеца от резервара...... аз със тая идея си взех "бмв" а не ОРЕЛ ...
а иначе на тоя ПАМЕТНИК(на немското автомобилостроене) му е тенекия резервара като консерва от русенско варено ама най пропадналото въпреки че дори и тия консерви не ръждясват

Добре мислите ли че така лесно се намира резерварче 120 литра в моргичка че даже и да е ПВЦ.... чувал сам залатната рибка, лампата на Аладин и 40те разбойника на али баба..... ама тука вече нещо може да е фалш

...надявам се да няма други обидени... в смисал от тия които не си правят баварците, не им харчат, чукат, тропат, но пък вървят много и са супер доволни от колите си...... май няма

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Колега виж в "продава" - има доста колеги дето продават Е34-ки на части - не може да нямат останал резервоар! 

- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
ама пичове това е въпроса - защото не може какъвто и да е резервар..... трябва да си е 110 литра..... а на е34-ците не знам дали има такива животни....
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Колега ако намериш случайно пласмасов резервоар за твоята кола знай че поплавъка и помпата няма да станат така че тия неща задължително трябва да ги вземеш с резервоара
Но мисля че Е32 с пласмасов резервоар 100л няма само метални се
И между другото това дали резервоара е метален или пласмасов няма никакво значение от годината на колата 

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
има значение
- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
това не ме кефи...... нещата отиват към НАДИН.... или екометал инжинитеринг..... верно ще съм с някой друг лев назад..... ама повече нема да ги мисля тия пластмасови и метални резервари.... ядосах се....

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
jullydjs написа:Zubcho написа::ot:
Жика, боядисай я бяла твойта да я доближиш по-близко до тоалетна
Хааа ся кат полираме жантата, и туриме црЪвените пружини, ела а видиш гробница
Оти издаваш тъквиз тайни работи ? и други цървени работи ще има ...
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2