светна жълтата лампа на таблото
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- kudo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Х5 3,0D
- Мечтае да кара: МНООООГО ЯКО BMW
светна жълтата лампа на таблото
както карам ми светна жълтата лампа на таблото ,която прилича на водопроводен спирателен кран, от какво може да е? И опасно ли е да карам така, защото ми предстои дълъг път.
Re: светна жълтата лампа на таблото
kudo написа:както карам ми светна жълтата лампа на таблото ,която прилича на водопроводен спирателен кран, от какво може да е? И опасно ли е да карам така, защото ми предстои дълъг път.
аз се предавам

иначе по същество - жълто - внимание, червено - спираме.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Да не е умната дюза бре? То само тя е в жълто. Ако колата ти е с намалена мощност да знаеш, че е тя. Прилича ли на тръба, от която излиза течност????
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
колеги,
според мене му е светнала картинката от аватара на колегата tsb_bg.
Не съм запознат с дизел, но знам, че това значи беля и по книжките пише да бягаш в сервиза веднага и да не предприемаш никакви пътувания преди сервиза.
Ама за всеки случай да се изкажат и хората с дизели.
Поздрави,
Д
според мене му е светнала картинката от аватара на колегата tsb_bg.
Не съм запознат с дизел, но знам, че това значи беля и по книжките пише да бягаш в сервиза веднага и да не предприемаш никакви пътувания преди сервиза.
Ама за всеки случай да се изкажат и хората с дизели.
Поздрави,
Д

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Дизела има 2 жълти лампи. Подгревните свещи е ясна, а другата е умната дюза (5-тата дюза). При втория вариант се сваля дюзата и се изпраща с пари на Иван (ivan.) от с. Първомай (до Петрич) + 50лв. за Иван, за да се почерпи. Разходите са за сметка на изпращача. Иван после връща дюзата ремонтирана и всички заживяват щастливи и доволни.
Мой съвет е първо да погледнеш дали не е прекъснат кабела който влиза в дюзата и ако кабела е ок значи предприемаш описаните по-горе стъпки.
Нова дюзата струва 500лв., на 2-ра ръка 200-250лв.
Поздрави
ПП
И първо го питай ivan. (Иван) на лично дали е съгласен на горните условия, че аз така малко наизуст ти говоря.
Мой съвет е първо да погледнеш дали не е прекъснат кабела който влиза в дюзата и ако кабела е ок значи предприемаш описаните по-горе стъпки.
Поздрави
ПП
И първо го питай ivan. (Иван) на лично дали е съгласен на горните условия, че аз така малко наизуст ти говоря.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Zubcho написа:Дизела има 2 жълти лампи. Подгревните свещи е ясна, а другата е умната дюза (5-тата дюза). При втория вариант се сваля дюзата и се изпраща с пари на Иван (ivan.) от с. Първомай (до Петрич) + 50лв. за Иван, за да се почерпи. Разходите са за сметка на изпращача. Иван после връща дюзата ремонтирана и всички заживяват щастливи и доволни.

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
"Умната дюза" е четвърта под ред (извинявай Иво).
Може да е дюза или помпа, но със сигурност е електрониката в горивната система
Може да е дюза или помпа, но със сигурност е електрониката в горивната система

Иво недей говори за пари.Zubcho написа:Дизела има 2 жълти лампи. Подгревните свещи е ясна, а другата е умната дюза (5-тата дюза). При втория вариант се сваля дюзата и се изпраща с пари на Иван (ivan.) от с. Първомай (до Петрич) + 50лв. за Иван, за да се почерпи. Разходите са за сметка на изпращача. Иван после връща дюзата ремонтирана и всички заживяват щастливи и доволни.
Поздрави
ПП
Скоро ще пусна снимков материал за да може всеки сам да се справи с тази операция.
Тази лампа както каза Венци свети от доста неща.Не горят тука така тези дюзи.
Според мен е свързано с предния проблем на колегата
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
12 мнения
• Страница 1 от 1