Катастрофа с е34 ?
Модератор: Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- Sparco_Racing
- младши ентусиаст
-
- Кара: CoMPacT M54Б30
- Мечтае да кара: 645Ci
Ама как се разминава информацията не е истина.От еднато место казват че шофьора и спътниците му са избягали от местопроизшествието а на другото место чак и интервю му зимат 

Такъв идиот със същия смотан ФИАТ ми смачка колата и сега се тормозя със застраховки и глупости ! Ей т'ва малко лайненце ако го хвана в Дружба главата ще му откача!Вчера като отивах на работа минах покрай катастрофата и в първия момент се шашнах направо
Гледам 3 смазани коли,а скапания ФИАТ цял ден си висеше там!А дано да няма и каско и да я видя тая пикла къде ще си държи ключовете на другата кола ! И сега какво ? Тоя ще го пуснат и след месец пак ще кара така! И кво прайме ? Колкото и да се пазим ми е чудно как ще се опазим от такива олигофрени! Вчера един глупак с Ауди влиза в насрещното и аз минавам ама най най най-вдясно и тоя към мен! Леле как не ме удари не знам
Пълно е с глупаци с купени книжки(и без книжки) на пътя,така че ВНИМАВАЙТЕ и винаги очите на четири 

Когато нещата отидат по дяволите,недей да отиваш с тях !
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
ctokata написа:Такъв идиот със същия смотан ФИАТ ми смачка колата и сега се тормозя със застраховки и глупости ! Ей т'ва малко лайненце ако го хвана в Дружба главата ще му откача!Вчера като отивах на работа минах покрай катастрофата и в първия момент се шашнах направоГледам 3 смазани коли,а скапания ФИАТ цял ден си висеше там!А дано да няма и каско и да я видя тая пикла къде ще си държи ключовете на другата кола ! И сега какво ? Тоя ще го пуснат и след месец пак ще кара така! И кво прайме ? Колкото и да се пазим ми е чудно как ще се опазим от такива олигофрени! Вчера един глупак с Ауди влиза в насрещното и аз минавам ама най най най-вдясно и тоя към мен! Леле как не ме удари не знам
Пълно е с глупаци с купени книжки(и без книжки) на пътя,така че ВНИМАВАЙТЕ и винаги очите на четири
Първо и да има Каско е без значение - неправоспособен водач = отказ от изплащане на щета. Второ: тоя няма какво да го пуснат, защото ако не си гледал всички новини, в едни от тях дадоха как се качва в една С-класа с мама и кака и си тръгва от местопроизшествието, веднага след огледа. Между другото момчето каза в интервюто, че не знаел за ограничението от 50 км/ч., иначе щял да кара с по-малко...
Другото няма да коментирам, защото ми е писнало от идиоти навсякъде...
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Аз мисля, че трябва да го излекуваме от келешлъка с пердах от типа лескова пръчка по голия задник. Как не знаел, че ограничението е 50 км/ч?????
Според мен сега трябва да го осъдят на 1г. лишаване от свобода, 30 000лв глоба + докато е в затвора - обществено полезен труд. Да събира хартийки по улиците и да ги мете с оранжев гащеризон и всички да му се смеят, а вечер да му пръскат анусчето съкилийниците.
Искам да помоля всички които са си купили книжката просто да идат и да си я върнат в КАТ, и да си вземат обратно рушвета. Не искам такива хора да застрашават моя и чуждия живот с некадърността си зад волана и грешната преценка.
А който ми влезне във вратите или някакво др. ПТП да знае, че такъв бой ще го бия, че после няма да го познаят мама и тати.
Ядосах се ей!
Според мен сега трябва да го осъдят на 1г. лишаване от свобода, 30 000лв глоба + докато е в затвора - обществено полезен труд. Да събира хартийки по улиците и да ги мете с оранжев гащеризон и всички да му се смеят, а вечер да му пръскат анусчето съкилийниците.
Искам да помоля всички които са си купили книжката просто да идат и да си я върнат в КАТ, и да си вземат обратно рушвета. Не искам такива хора да застрашават моя и чуждия живот с некадърността си зад волана и грешната преценка.
А който ми влезне във вратите или някакво др. ПТП да знае, че такъв бой ще го бия, че после няма да го познаят мама и тати.
Ядосах се ей!

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
///peter написа:А ако ти направиш ПТП-то?![]()
Книжка кола не кара пич
Ми ще пребият него кат куче и това е.Явно така се решават проблемите вече

Много искам да видя някой надъхана батка ей така да слезе да раздава правосъдие ина него да му натрошат кокалите обаче.Много ще му се смея като се обърнат така нещата честно

Уж сте умни хора,Бмв-та карате,претендирате за култура пък супер елементарно искате да си решавате проблемите...

8.32
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
PIONEER написа:///peter написа:А ако ти направиш ПТП-то?![]()
Книжка кола не кара пич
Ми ще пребият него кат куче и това е.Явно така се решават проблемите вече![]()
Много искам да видя някой надъхана батка ей така да слезе да раздава правосъдие ина него да му натрошат кокалите обаче.Много ще му се смея като се обърнат така нещата честно![]()
Уж сте умни хора,Бмв-та карате,претендирате за култура пък супер елементарно искате да си решавате проблемите...![]()
Ами явно по др. начин няма как да се решат освен чрез бой. Полицията е корумпирана. Днес поне 5 шофьора не дадоха мигач преди да се престроят и щяха да ми нагънат ламарините. В 3 от случаите питах дали им работят мигачите и в 3-те случая ме гледаха глупаво и мълчат. Няколко пъти включих мигач с идеята да се престроя и този зад мен нарочно даваше газ само и само да не ме пусне. На един му зададох въпроса "Извинявайте вие за колегиалност на пътя чували ли сте?" и пак не получих отговор ами само тъп поглед. На мен като ми пусне мигач някой и го пускам. Така правят в някои страни хората с добро възпитание. А тук (Сф) са се навъдили едни селтаци, които от дума не разбират. Е щом от дума не разбира, дано от бой да разбере. Пък ако ме отупат това ще ме мотивира следващия път да съм по-добре подготвен.
Поздрави и бъдете толерантни на пътя, давайте предимство и благодарете на колегите без значение с каква кола са.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
оръжието трябва да се продава в плод-зеленчук, и на бутките за вестници абсолютно свободно... до година, година и нещо ще се оправим... ако е останал някой де
жалко за абсолютно безмозъчния инцидент...

жалко за абсолютно безмозъчния инцидент...
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
В тая дружба е пълно с такива РаЦеРи като тоя келеш!Не знам къде се качил тоя лайньо в Скласа ли но съжалявам всички пострадали при инцидента особено човека с таксито че му изядоха хляба!А останалите хора ги направиха пешеходци за цифра време!Ако той е карал със 70 значи всички в софия карат с 30 !При положение ,че е минал през тревната площ и е продължил да лети с такава скорост ,че да помаже така колите а и мястото на което е станало просто оня келеш е карал минимум със 110! А отделно не е сигурно ,че някога ще може да вземе книжка тъи като това му влиза в досието!
Напълно те подкрепям,ама и с двете ръцеZubcho написа:Аз мисля, че трябва да го излекуваме от келешлъка с пердах от типа лескова пръчка по голия задник. Как не знаел, че ограничението е 50 км/ч?????
Ядосах се ей!

Обичай ближния,ближи обичания!!!
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
Така като гледам в тази държава скоро да не кажа никога няма да се оправим. Така,че начина е яко бой
Само да не си намерите майстора някаде,аз лично не ги тарпя въобще идиотите по пътя.Не че и аз несъм си намирал майстора,но това се случва 1 на 10 поне 9 са си взели поука 

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2