За едни кабеляци!
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
За едни кабеляци!
Пичове въпроса ми е следния ,след поредната е34ка и поредната смяна/монтаж на музиката ми останаха 5 кабела които не узползвам за нищо,не са :плюс от контакта,илюминация и ел антена тъи като те са проверени и вързани.Та въпроса ми е някой от по запалените колеги по инсатлацията да ме светне за какво са,кабелите са по 0,5 квадрата! А и да кажа че са от оригиналната инсатлация на колата но я нямаше оригиналната букса някой умник преди мен е играл с резачките! 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- IAV
- младши ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:ако ще си я оправяш идвай направо да я правим
ако ли не - казвай какви са кабелите.
значи всички стандартни кабели по аудиото са употребени но останаха 5 кабела тънички някакви сиви бяхакойто не мога да установя за какво са!
И ми е интересно някой знае ли за какво са да не се окаже чв пропускам някоя добълнителна екстра!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
Кабела който ти е за по слабо осветление на дисплея при включени светлини габарити,фарове закачил ли си го?
- IAV
- младши ентусиаст
-
S_h_e_f_a написа:Кабела който ти е за по слабо осветление на дисплея при включени светлини габарити,фарове закачил ли си го?
да както казах в първия пост в кабелите които ползвам са всички за колоните-8 на брои,захранващи 3 на брпи, ел антена, илюминация и след като освпих всички ми познати кабели за музика в една кола,а все пак за информация имах до скоро 3 киловата музика в моя кола и пак ми останаха от фабричния сноп кабели 5 на брой сиви тънки кабелчета по 0,5 квадрата който не можах да светна каква може да им е функцията а бяха отрязани от оригиналната букса!
6 мнения
• Страница 1 от 1