Социално бюро в Е34
Модератор: Технически модератори
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
хахахха а аз мойта я държа в един подземен гараж... доволен съм от всякъде... не дава разход ни за бенз, ремонти, застраховки.... бижу!
Не мога да разбера какво толкова реват някои колеги с Е34-ки ?
В момента има стотици ,които се разпродават на части за смешни пари.Каквото и да ти потрява го има.Вече се продават комплектовани М50 за 6-700 лв.Виж вече при Е39 нещата са доста различни като цени.Въпреки това с търсене също се намират части на добри цени.Ето аз си взех дискове без никакъв ръб комплект с почти нови накладки от колега от форума ,който разпродаваше на части една за около 150 лв.При положение ,че само накладките отпред са толкова.Само желание и ентусиазъм да има нещате се нареждат.
В момента има стотици ,които се разпродават на части за смешни пари.Каквото и да ти потрява го има.Вече се продават комплектовани М50 за 6-700 лв.Виж вече при Е39 нещата са доста различни като цени.Въпреки това с търсене също се намират части на добри цени.Ето аз си взех дискове без никакъв ръб комплект с почти нови накладки от колега от форума ,който разпродаваше на части една за около 150 лв.При положение ,че само накладките отпред са толкова.Само желание и ентусиазъм да има нещате се нареждат.
- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
Ми да се включа и аз.Мисля че този форум е най-вече технически.Тези които отказват да се образоват технически да си ходят на сервиз и да мрънкат от майсторите вкъщи на жена си.Според мен няма лошо да се пита за всичко,но тук не е мястото където да се реве че няма пари и бла-бла.Всички сме на еднакво полужение горе-долу и всеки си има проблеми но не тук е мястото да се ангажират всички с тях!Говоря за неща от сорта на:Ще се женя,нямам пари и т.н.
Иначе успех на всички и приятни мигове с уникалната кола Е34
Иначе успех на всички и приятни мигове с уникалната кола Е34

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз бях малко на одмор (както казват Сърбите) тези дни и вчера вечерта влязох от телефона през GPRS в кръчмата влязох да хвърля поглед какво става и ми се сбръчка настроението ...
Сега ще ви помоля и като човек и като модератор и като какво ли не , проблемите извън тематиката на форума за които се пише тук да бъдат сведени до абсолютния минимум ,защото все пак сме автомобилен форум на първо място и на второ място форум на една от най-почитаните марки в световен мащаб.Всчики имаме някакви проблеми ,някакви болежки ,но за да вървят нещата успоредно с идеята нека не се излиза от посоката ,моля ви :help:
На никой не сме отказали помощ - смятам ,че няма и да отказваме ,но все пак не преминавайте границата ,ясно е че сме колектив,че сме задружни...
Благодаря за вниманието
Георги Пенчев
Сега ще ви помоля и като човек и като модератор и като какво ли не , проблемите извън тематиката на форума за които се пише тук да бъдат сведени до абсолютния минимум ,защото все пак сме автомобилен форум на първо място и на второ място форум на една от най-почитаните марки в световен мащаб.Всчики имаме някакви проблеми ,някакви болежки ,но за да вървят нещата успоредно с идеята нека не се излиза от посоката ,моля ви :help:
На никой не сме отказали помощ - смятам ,че няма и да отказваме ,но все пак не преминавайте границата ,ясно е че сме колектив,че сме задружни...
Благодаря за вниманието

Георги Пенчев
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4