Огледало за обратно виждане - как работи?
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Огледало за обратно виждане - как работи?
Все се каня да питам и все забрабям.става въпрос за огледалото вътре в купето моето е с бленда и ме затъмнява като ти светят отзад та мисълта ме е как работи и какво го кара да се затъмнява . Незнам му принципа на деиствие,а като незнам нещо по колата ........ 

http://dobavi.info/cars/BMW/m18721.gif[/img][/url]
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Ами и аз не знам колега, но не е от огледалото, а е от самото стъкло, което е използвано. Както са и очилата - хелеоматик май се водеха, не съм сигурен...
dj_ennsy_1 написа:Ами и аз не знам колега, но не е от огледалото, а е от самото стъкло, което е използвано. Както са и очилата - хелеоматик май се водеха, не съм сигурен...
Ами защо има проводници в него, те за какво са? Моето също е със затъмняване, нямам никакви копчета или инфраред, но пак имам проводници

Според мен принципа НЕ Е както при очилата

s
единя кабел мисля ,че е свързан с лоста за скорости ,защото като се включи на задна започва да се избистря ,а другите незнам.exigo написа:dj_ennsy_1 написа:Ами и аз не знам колега, но не е от огледалото, а е от самото стъкло, което е използвано. Както са и очилата - хелеоматик май се водеха, не съм сигурен...
Ами защо има проводници в него, те за какво са? Моето също е със затъмняване, нямам никакви копчета или инфраред, но пак имам проводници
Според мен принципа НЕ Е както при очилата
http://dobavi.info/cars/BMW/m18721.gif[/img][/url]
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
огледалото има 2 датчика единия е на огледалната част - като елепсовдна черна точка, а другият от страната на предното стъкло.
идеята е, че когато светлината на датчика на огледалната част е по-силна от другия датчик се потъмнява.
обикновенно е с 3 кабела - бяло с лилаво е плюс, кафяво е маса и син мисля, че беше за задната ( плюс от задната) като вкараш на задна да изключи функцията затъмняване.
идеята е, че когато светлината на датчика на огледалната част е по-силна от другия датчик се потъмнява.
обикновенно е с 3 кабела - бяло с лилаво е плюс, кафяво е маса и син мисля, че беше за задната ( плюс от задната) като вкараш на задна да изключи функцията затъмняване.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Stanchev написа:огледалото има 2 датчика единия е на огледалната част - като елепсовдна черна точка, а другият от страната на предното стъкло.
това за задната не го знаех

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
и аз, ако позволите... колега Stanchev, благодаря за детайлната информация, и ако позволиш да те попитам: Абе, от къде ги знаеш тез работи, бе колега, то и аз чета, чета по форуми, други интернет информации и прочие литература, но такива подробности (малки, но ценни) никъде не съм прочитал... ?
Поздрави,
Д
Поздрави,
Д

- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
аз да попитам .. взех огледалото с бленда значи за да го вържа трябва както каза колегата Станчев ... червения кабел и кафявия са ясни !! а ми този който е за задната !! какво и как да го вържа ??
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
- Dakata1000
- Потребител
-
Аз може ли да попитам дали е възможно да си сложа огледала/странични/ с бленда ако оригинално нямам. И ако може дали има някаква особенност за свързване, защото както разбрах огледало за задно виждане може да се сложи без проблем, а аз искам да го направя комплект всички огледала. Благодаря предварително.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Dakata1000 написа:Аз може ли да попитам дали е възможно да си сложа огледала/странични/ с бленда ако оригинално нямам. И ако може дали има някаква особенност за свързване, защото както разбрах огледало за задно виждане може да се сложи без проблем, а аз искам да го направя комплект всички огледала. Благодаря предварително.
E34 няма с такава екстра. До колкото знам е38 мисля имат.
Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- BAWARISCHE
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вече Е38 730д 01
аз знам че го има и като опция в Е39,скоро имаше обява в продава за такива огледала с ел.прибиране.но като премерих триъгълниците на стаклото се оказа доста по- големи от на Е34.бяха много на тънкана и щях да ги взема ,но това ме спря.и моят въпрос е ако се намерят само такива стъкла МОЖЕ ЛИ те да се монтират от огледало на Е39 на фейстлифтово огледало на Е34
/говорим само за огледалцата
/

14 мнения
• Страница 1 от 1