Проблем с бушоните... моля за съвет
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- pepo_520i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 520i
- Мечтае да кара: кара това, за което мечтаеше...
- Детайли за колата: Simply the best
Проблем с бушоните... моля за съвет
Колеги, имам голям проблем с предпазителите, които се намират на скелета под задната седалка.
Цокъла, където е разположен бушона за нагревателя на задното стъкло, вследствие стопяване на бушона (№46-нагревател на задното стъкло) е напълно унищожен. Засегнати са част от кабелите, като няма оголване, а само почерняло.
Купих си нов цокъл, но искам да попитам дали ще има нужда да си сменя кабелите, и другото защо може да се е получила тази инфекция. Благодаря предварително.
Цокъла, където е разположен бушона за нагревателя на задното стъкло, вследствие стопяване на бушона (№46-нагревател на задното стъкло) е напълно унищожен. Засегнати са част от кабелите, като няма оголване, а само почерняло.
Купих си нов цокъл, но искам да попитам дали ще има нужда да си сменя кабелите, и другото защо може да се е получила тази инфекция. Благодаря предварително.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
ако е само почернял изолирбанд или има терсмо свиваем шлаух и слагаш
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Открий защо точно се е стопил, че каква е гаранцията да не се стопи пак. Прегледай добре инсталацията - на Фиата ми където кабелите минават през един гумен шлаух към 5-та врата се бе прекъснал и замасяваше малко - задното стъкло не се чистеше като хората и бушона се топеше и топеше, докато не отстраних проблема... изолацийка в силиконово маркуче, лепило и изолирбанд... нз комби ли е, но и седан да е пак проследи кабелите...
- pepo_520i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 520i
- Мечтае да кара: кара това, за което мечтаеше...
- Детайли за колата: Simply the best
Майсторът ми каза, че е възможно да се е получило вследствие на хлабав кабел. Аз обаче не съм толкова компетентен, та затова питам.
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Лоша връзка = искри, нагрявания и т.н. = проблеми.... Изгаря на най-слабата връзка, което ме навежда на мисълтта, че трябва да си провериш цялата "линия", от която е от този бушон 

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

6 мнения
• Страница 1 от 1