Съединител или...

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 17 Фев 2009, 11:29

Доста импулсивно действаш :), по-скоро ще заключа новата тема.
Аз ти препоръчвам съединител LuK или SACHS. Доколкото познавам търговията с авточасти в София, мисля че тези марки можеш да ги намериш в повечето магазини - без значение на коя верига е магазина, те така или иначе ще ги вземат от вносителя, а ако ги нямат налинчни ще ти ги доставят. Вносител на ЛуК мисля са Ауто Хелп или Ауто +. Препоръчвам ти и магазина ВиД - там дори има опция за онлайн запитване, при което автоматично получаваш 10% отстъпка, въпреки че не го пише (напомни им като/ако го купуваш оттам).
Онлайн форма за запитване към В&Д Ауто - магазинът/складът се намира на бул. Черни връх
Магазини от веригата Ауто Хелп
Магазини от веригата Ауто Плюс - от менюто избери София
Успех!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е34 525ix touring
Мечтае да кара: м5

Мнение от martyn » 17 Фев 2009, 20:58

АУТОПЛЮС или АУТОБУЛ съединител ЛУК

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от prestige6969 » 19 Фев 2009, 9:16

Колега, послушай Явор и направо се обади на В и Д Ауто, автоматично взимаш 10 % отстъпка, те са официални вносители на Сакс, Ауто плюс са скъпари, не се занимавай с тях! Успех!!!

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 19 Фев 2009, 18:53

prestige6969 написа:Колега, послушай Явор и направо се обади на В и Д Ауто, автоматично взимаш 10 % отстъпка, те са официални вносители на Сакс, Ауто плюс са скъпари, не се занимавай с тях! Успех!!!

Ама и ги разбираш нещата...
Последна промяна Митко Стоянов на 19 Фев 2009, 20:21, променена общо 1 път
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 19 Фев 2009, 21:18

mitko_n1 написа:
prestige6969 написа:Колега, послушай Явор и направо се обади на В и Д Ауто, автоматично взимаш 10 % отстъпка, те са официални вносители на Сакс, Ауто плюс са скъпари, не се занимавай с тях! Успех!!!

Ама и ги разбираш нещата...

Здрасти, е кажи за неразбиращите.... :roll: :winky:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 20 Фев 2009, 9:35

Ооо, обадих се. Скиса ми прати телефони, сайтове и т.н. Пратих онлайн запитване преди три дена, а вчера ми се обаждат да ме питат за подробности за колата и да ме информират, че след две седмици ще имат комплекти и да заповядам тогава. И понеже съм на зор, та звъннах на mitko_n1 във Варна. Човека се оказа много точен, за което огромно му благодаря и на другия ден вече имах комплекта доставен директно от Варна. Ииии, тамън да вкарам колата в бокса, се оказа че не мога да я изкарам от платения паркинг заради снега. Е, припалих я да поработи малко и толкоз. Сега ще търся снегорин, булдозер, МТЛБ и кран за всеки случай, па ега я измъкна някак си. Искам да благодаря и на колегата axl, който също ми се обади и беше готов да помогне, но вече бях направил поръчката.
Еййй, голяма работа сте, ей :bowdown: :bowdown: :bowdown: . Е, как после човек да не ви обича, ае кажете ми :D
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Предишна

Назад към E34