търся вашето мнение (524 td)
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw524
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 34 524TD
- Мечтае да кара: E 39
търся вашето мнение (524 td)
най-напред искам да се извиня на ANDRIU,че му се намърдах в темата.и така...карам 524td и имам сериозен проблем.надуваше ми маркучи,но не загряваше.реших да сменя гарнитурата и след това стана по-лошо.започна да ми натиква масло в охладителната система.на този етап нямам проблеми със загряване,но съм сигурен,че лятото вече ще го имам.търся вашето мнение по въпроса.трябва да уточня,че при смяната на гарнитурата не шлайфах главата,но пък купих чисто нови болтове за главата.има ли според вас шанс,ако сменя отново гарнитурата и шлайфам главта да си реша проблема?
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Koлегата е абсолютно прав... може и да има пукнатина някъде.
По-добрия вариант е да е крива и да не ляга добре... затова да ти смесва маслото с антифриза...
Успех колега!

Успех колега!
- bmw524
- кандидат ентусиаст
-
може да ви се стори глупаво,но все пак ще попитам.добре,ако е само крива главата какво се прави?питам не за нещо друго
,а защото съм се напатил от псевдо майстори,които използват това,че не си информиран и правят каквото си искат(обикновено експерименти)и ти искат пари за несвършена работа.
,а защото съм се напатил от псевдо майстори,които използват това,че не си информиран и правят каквото си искат(обикновено експерименти)и ти искат пари за несвършена работа.
Ако е само изкривена главата минаваш само с шлайфане и гарнитура.bmw524 написа:може да ви се стори глупаво,но все пак ще попитам.добре,ако е само крива главата какво се прави?питам не за нещо друго
Колегата по-горе правилно ти каза да я снимаш преди това-така и така е свалена поне да си сигурен в нея.

by ''kompleksa''
- Andriu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 & e30 & e30
- Мечтае да кара: 760li
Колега с мен е много голям филм както си прочел от темата но щом ти смесва антифризче с масалце сваляш и надуваш главата.Има и още по голям филм, виж блока как ти е.
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
- bmw524
- кандидат ентусиаст
-
от шумен съм и намирането на нужния майстор е сериозен проблем.в смисъл да каже точно каква е болката.
- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
шлаиф и пак нова гарнитура. голяма грешка че не си шлаифал пьрвия пьт.иначе пука кратуната между клапаните наи често загледаи се вижда се.
всяка работила глава е крива малко или много.
за блока се сьмнявам само да нее замрьзвала много.
всяка работила глава е крива малко или много.
за блока се сьмнявам само да нее замрьзвала много.
9 мнения
• Страница 1 от 1