Осветлението в купето
Модератор: Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
justboy написа:Благодаря, ще потърся...При тебе така ли е?
не е така но ако ми заработи някой ден алармата с инфрачервено отключване ще го направя

- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
при мен всичко си работи отключвам светват заключвам гаснат дори като изгася колата пак светят като оставя вратата отворена известно време пак си гаснат самички дори със алармата която си сложих сам пак гаснат като се заключи,само ключето на шоф.врата ми прави мизерии щото като минавам по неравности сигурно купето се усуква и малко му трябва и лампата светва вътре
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Как така ви светват като отключвате колата ве при мен няма такова нещо иначе другото си работи без грешка.Как става тая работа
иначе нямам оригинална аларма 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
dinozab написа:Как така ви светват като отключвате колата ве при мен няма такова нещо иначе другото си работи без грешка.Как става тая работаиначе нямам оригинална аларма
то по принцип е вързано към алармения модул

- dinozab
-
-
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- dinozab
-
-
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- dinozab
-
-
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
на пин 15 на комфорт модула(КМ) се подава сигнала от шофьорската врата (както и от алармения модул) които след като спре да се подава лампите остават да светят още 25 секунди. На пин 3 на КМ се подава сигнала от останалите врати като след падането му лампите изгасват веднага. В крайна сметка човек може да си пусне сигнал към входа на КМ от шофьорската врата така че да може да се използва сигнала за отключване, който вероятно е еднократен и след падането му лампите да продължат да светят още 25 секунди.
Само да допълня че сигнала трябва да се подава през реле за да не се ебава веригата на ключето. Просто алармата управлява малко реле чиито контакти са вързани успоредно на ключето на вратата.
Само да допълня че сигнала трябва да се подава през реле за да не се ебава веригата на ключето. Просто алармата управлява малко реле чиито контакти са вързани успоредно на ключето на вратата.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
еми колеги ако имате проблеми с копчетата на плафоните мога да помогна. ако обаче се окаже че не е само от тях ровенето ще стане много повече и по фрапантно така че във втория вариант се заредете с търпение, и очаквайте да видите не много приятни неща в-у вашите коли, като напр изваждане на половината окабеляване под задната седалка.

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
При мен си работят както трябва!Колегата е прав комфорт модула ги управлява ама ме няма много по тая фина ел.техника и съвет не мога да ти дам друг!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2