Въпрос относно таблото.
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Въпрос относно таблото.
Колеги пикселите на километража окончателно предадоха бого дух мой познат има табло от е34 но с другия километраж възможно ли е да си сменя таблото и ще имали някакви проблеми и какви?
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
Re: Въпрос относно таблото.
littlerock написа: ...има табло от е34 но с другия километраж...
с кой другия (от 525/530/535...ако е нестава),но от ако е от 520 няма проблем,(без значение дали е с дигиталния или не)

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: Въпрос относно таблото.
the_gate написа:littlerock написа: ...има табло от е34 но с другия километраж...
с кой другия (от 525/530/535...ако е нестава),но от ако е от 520 няма проблем,(без значение дали е с дигиталния или не)
От 520 е колега но мисля че беше с М20 мотор ако има знаение.Това ми трябваше да знам благодаря за светкавичния отговор.
- momo81
- Потребител
-
- Кара: BMW e46 '04
- Детайли за колата: 320i/170hp
Привет колеги,
Вчера във форума на SAAB разбрах че колегите собственици на тази марка също имат проблеми с лентовия кабел и са намерили сервиз в студентски град, в който да им ги презалепват(имали си технология за презалепване). Сервизът се казва ПУЛСАТОР. Ето линк към темата: http://saab-club.com/forum/viewtopic.php?t=2526 . Не зная дали биха могли да оправят и лентовия кабел на Е34, но може да се пита поне.
Вчера във форума на SAAB разбрах че колегите собственици на тази марка също имат проблеми с лентовия кабел и са намерили сервиз в студентски град, в който да им ги презалепват(имали си технология за презалепване). Сервизът се казва ПУЛСАТОР. Ето линк към темата: http://saab-club.com/forum/viewtopic.php?t=2526 . Не зная дали биха могли да оправят и лентовия кабел на Е34, но може да се пита поне.
4 мнения
• Страница 1 от 1