Гуми 235/45 16 - побират ли се или опират някъде?
Модератор: Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
лелее колега -тва америкън размер-отде ги намериadd1c710n написа:слагаи не се притеснявай аз на моито му бях сложил 255/50/16 отзад и нямаше проблеми....даже ги оправдах както пише по дебелите книги

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
bmwfena написа:лелее колега -тва америкън размер-отде ги намериadd1c710n написа:слагаи не се притеснявай аз на моито му бях сложил 255/50/16 отзад и нямаше проблеми....даже ги оправдах както пише по дебелите книги![]()
![]()
Бисерчо ,има печатна грешка колегата , невъзможно е този размер да се търкаля без закачане ,това е полуджипова гума

Значи при Е34 схемата е следната - за да имат най-големите и силни спирачки в класа си , инжинерите вкарват спирачките навътре и изхвърлят джантите навън , по този начин 15 цола джанта работи с 302 мм дискове

На Чочо Слипнот-а на ///М-ката Мпаралелките 18 цола са 10 инча широки отзад и на тях са качени 265/35/18 гуми и от цялата тази визия човек усеща осезателния спад на енергия в тялото си ,сякаш сърцето му нещо забавя ход

Георги Пенчев
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Хер Пенчефф-след количеството водка което съм изпил таа вечер не мога да асимилирам поста ти-утре сутрин жената като ми направи кафето ще вникна в същноста му-извинявам се за алкохолното ми опиянение 

- Penchev
- Сватбаря
-
хахахахаха
Поста ще стои ,утре виж какво съм съчинил
Примерно на Е30 спирачките са много навън , те са проектирани отпред за 260 мм дискове и 14 цола минимум.Брат ми когато си прави спирачките отпред от Е34 се видя в чудо ,докато намери онези 2 мм между апарата и джантата за да може колата да се движи ... 302 мм дискове със апарати от петицата там закачаха и на чак 16 цола Алпиновите джанти 7 инча ширина и ЕТ28
На наш колега във фирмата ни Е30ската той сложи 298 мм от Е39 ,като джантите са му петолъчки стил Порше 911 купе 984
петолъчки с изхвърлени лъчи и като им сложи фланци +20 мм някак се спаси от стъргане на апарати + още едни касапски изпълнения ,дето брат ми "отстреля" неговото комби за да може всичко да стане
Георги Пенчев

Примерно на Е30 спирачките са много навън , те са проектирани отпред за 260 мм дискове и 14 цола минимум.Брат ми когато си прави спирачките отпред от Е34 се видя в чудо ,докато намери онези 2 мм между апарата и джантата за да може колата да се движи ... 302 мм дискове със апарати от петицата там закачаха и на чак 16 цола Алпиновите джанти 7 инча ширина и ЕТ28

Георги Пенчев
няма грешка знаех че така ше реагирате за тва утре ше снимам гумите от близо
и ше ви пратя снимки скайпа ми е CBuJleH който ме намери утре мога да му пратя и сам да се увери гумите са за миниван...в плевен ги намерих от един гумаджия (и аз съм такъв) а джантите ми са 16 цола на 10 инча 

никога не карам по бързо от колкото лети ангелът ми хранител !!!!!!!!!!
- Penchev
- Сватбаря
-
- mitko_1a1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ушна клиника
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2