II-ра Национална сбирка за феновете на Е34 /2-ра фаза

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Сливен или Петрич

Анкетата свършва на 12 Ное 2008, 18:42

Сливен
28
39%
Петрич
44
61%

Общо гласове : 72
Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 30 Ное 2008, 19:28

Огромни благодарности първо към безкрайно внимателния и гостоприемен домакин ivan. Ванката от Петрич за абсолютно всичко по организацията на мероприятието :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Всичко беше прекрасно , бунгалата бяха в красива местност в Беласица планина , бяме на броени километри от Македония и броени километри от Гърция :D Уникално беше :D

Аз понеже не снимах (носих апарата ,но видях колко от колегите се бяха засилили сериозно да снимат та не го пипнах) всеки момент трябва да потекат фото материалите тук 8)

В събота след като се наспахме една група ходихме до Гърция в един аутлет с уникални цени на разпродажби :shock: ,после от следобяда като се прибрахме и се захванахме на :have one:
Лелелелеле как не може тези моменти да са всеки месец :help:
Днес ходихме групата на Мелник ,беше прекрасно време ,страшни фотосесии лелеле направо нямам думи ,уникално беше

Благодаря ви приятели :yes:

пс. Следващия път дано няма хора ,които да не са присъствали защото е далеч точката , страната ни е нещастно малка и за две годишни мероприятия е смешно да се коментират разстояния ;)

п.с.2 Давайте снимките-е-е-е-е :help:

Георги Пенчев
Изображение

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 30 Ное 2008, 19:39

много доволна збирка беше това ;) и ядене и пиене , само ме е яд че си сложих зимните гуми и неможах да правя малко глупости ;) но ще се реванширам за това :mhihi:
благодарности за организацията :!: :!: :!:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 30 Ное 2008, 20:59

Позволих си да пусна тема само за снимки от сбирката, която естествено беше насрана веднага - http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 87#1287687
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 01 Дек 2008, 11:16

Ле ле Ле ле страхотно си изкарахме евала на всичките :bowdown: :bowdown: :bowdown: на поредната збирка се бяхме сабрали не фенове а Легенди само Бисери и хора които не ги слушат главите изобщо :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: z 4

...

Мнение от eli_angel4etoo » 01 Дек 2008, 18:04

Супер си изкарахме.. :have one: страхотма сбирка :bchug: Благодарности на Ванката (Страхотен човек)..... :bowdown:
Тези които не дойдоха (понеже им е много разстоянието :banghead: ) могат само да съжаляват...
Страхотно си изкарахме..
Много весели хора...
:bowdown:
Има истина една BMW се казва тя!
Болна съм от неизлечима болест - BMW!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 09 Дек 2008, 15:50

Много сам разочарован от хората които ми се обадиха че ще дойдат :bcry: :bcry: :bcry: Един от тях не дойде :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: Направо тези хора са за Грех :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от add1c710n » 26 Яну 2009, 17:08

еи нов съм във форума айде някои да ми пише лично каде ще е следващия събор че много искам и аз да дойда :help:
никога не карам по бързо от колкото лети ангелът ми хранител !!!!!!!!!!

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 26 Яну 2009, 20:19

add1c710n написа:еи нов съм във форума айде някои да ми пише лично каде ще е следващия събор че много искам и аз да дойда :help:

Събуди приятни спомени с тази тема, но дори и във всички теми за събори и мероприятия да напишеш това (както си почна), надали някой ще се сети да ти прати ЛС, тъй като ще има отделна нова тема за събора. Просто следи подфорум "Събори/Мероприятия". Като наближи време, ще има доста обширна тема... Само мога да те ориентирам, че ще е около 1-3 май.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от add1c710n » 26 Яну 2009, 20:56

Vlados написа:
add1c710n написа:еи нов съм във форума айде някои да ми пише лично каде ще е следващия събор че много искам и аз да дойда :help:

Събуди приятни спомени с тази тема, но дори и във всички теми за събори и мероприятия да напишеш това (както си почна), надали някой ще се сети да ти прати ЛС, тъй като ще има отделна нова тема за събора. Просто следи подфорум "Събори/Мероприятия". Като наближи време, ще има доста обширна тема... Само мога да те ориентирам, че ще е около 1-3 май.

:uups: за следващия път ше знам :)
никога не карам по бързо от колкото лети ангелът ми хранител !!!!!!!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gecata73 » 27 Яну 2009, 10:20

ще гледам и аз да дойда и обещавам още повече алкохол този път и да пийна с вас не само да ми разказвате

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ple6ivia » 28 Яну 2009, 9:24

ма че тя софииската сбирка свърши бре :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 28 Яну 2009, 14:41

Ple6ivia написа:ма че тя софииската сбирка свърши бре :roll: