Проблем охл.система
Модератор: Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Трябва да кажа,че след като сипах добавката в радиатора,топлото започна да ме навестява все по-често.Не губи антифриз,налягането е нормално.Днес смятам да сменя филтъра на климатика и ще видя какъв ще е резултата.Вче съм съгурен,че клапаните на парното дават ядове
но ще се опитам да ги почистя и да ги раздвижа.Мислех,че главата е тръгнала,ама системата не загрява и не надува маркучите.Като се стопли ще промия радиатора и цялата с-ма.Термостата е сменен преди 4 месеца
от предишния собственик,но май е менте щото отваря много късно.Задължително ще го сменя с този,дето казва Penchev
Проблема,закогото пуснах темата май е решен-откачих куплунга на допълнитекната помпа и тласъците в охл. с-ма изчезнаха.Има някаква зависимост,ама хещо не я схващам.Благодаря на всички,които се отзоваха на темата-добре,че ви има.
но ще се опитам да ги почистя и да ги раздвижа.Мислех,че главата е тръгнала,ама системата не загрява и не надува маркучите.Като се стопли ще промия радиатора и цялата с-ма.Термостата е сменен преди 4 месеца
от предишния собственик,но май е менте щото отваря много късно.Задължително ще го сменя с този,дето казва Penchev
Проблема,закогото пуснах темата май е решен-откачих куплунга на допълнитекната помпа и тласъците в охл. с-ма изчезнаха.Има някаква зависимост,ама хещо не я схващам.Благодаря на всички,които се отзоваха на темата-добре,че ви има.
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
SaSo написа:Моя е на правилно място ( под стъпковото моторче или по-точно ниско долу под входящия колектор )... Това е положението ... Става с принудително пълнене на изпарителя с вода.... Сега ми и падна доста разхода на колата.... Явно преди това си стоеше хладен самия изпарител...
Охххх , кво ще прайме някой ден без вас със Стоян...не знам ...
24 часа в денонощието философска помощ

Абе жена ти да не е на диско някъде и да я чакаш ,че затуй не спиш?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:а бе жика дан ти е утесняло ощи рикарото та толкова често ни навестяваш у форума![]()
![]()
![]()
Аз съм невидима заплаха, винаги съм тука , ама акам рядко за разлика от други

Рекарото не е отесняло , даже ми е широко , абе сън не спите вие за моето рекаро..ама имам и кожено нерекаро,кеф ми рекаро кеф ми без..
а и за разлика от едни друго хора не дебелея прогресивно ,ама ко да говоря сега

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
JIKI_RACER написа:_65536_kb_sec_ написа:а бе жика дан ти е утесняло ощи рикарото та толкова често ни навестяваш у форума![]()
![]()
![]()
Аз съм невидима заплаха, винаги съм тука , ама акам рядко за разлика от други....
Рекарото не е отесняло , даже ми е широко , абе сън не спите вие за моето рекаро..ама имам и кожено нерекаро,кеф ми рекаро кеф ми без..
То без секс няма как да ти стане тамън

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
SaSo написа:JIKI_RACER написа:_65536_kb_sec_ написа:а бе жика дан ти е утесняло ощи рикарото та толкова често ни навестяваш у форума![]()
![]()
![]()
Аз съм невидима заплаха, винаги съм тука , ама акам рядко за разлика от други....
То без секс няма как да ти стане тамън![]()
По-скоро да стигнеш до подлакътника...
Без тва само си като лоша свекърва тука...
Абе мойта жена си е у нас , не ми ходи на бар с колата , а аз да дремя до 5 у форума...

- SaSo
- старши ентусиаст
-
JIKI_RACER написа:SaSo написа:JIKI_RACER написа:_65536_kb_sec_ написа:а бе жика дан ти е утесняло ощи рикарото та толкова често ни навестяваш у форума![]()
![]()
![]()
Абе мойта жена си е у нас , не ми ходи на бар с колата , а аз да дремя до 5 у форума..., то нали знаеш , не е в важно дали е*беш или те е*бат - важно е да има редовен полов живот
![]()
И има ли ?? Не сподели ... И твойта жена увас те чака щот си гъзар и си миеш колата на 15км от вас ли ве...

А мойта ходи на бар да... Пък ние с МадВаньо поркаме бири и киризим чуждо...

Ти да не реши да трупаш мнения за престиж ве... Че и на мой гръб... До оня ден те гледахме къв си газе... Ква яка кола имаш са даваш акъл... Напредък Жико ко ше прайм... Айде ние с дрътите грозни кочини мълчим пред бога на рекарото и жените бат Жико старши спамера...

Другото мога ти го обясня на лично ама сигурно не държиш... Щот си газе, аз простосмъртен и не стаа просто... Важното да си с вирнат нос...Пък на кво отгоре

Капиш

- SaSo
- старши ентусиаст
-
JIKI_RACER написа:SaSo написа:JIKI_RACER написа:_65536_kb_sec_ написа:а бе жика дан ти е утесняло ощи рикарото та толкова често ни навестяваш у форума![]()
![]()
![]()
Абе мойта жена си е у нас , не ми ходи на бар с колата , а аз да дремя до 5 у форума..., то нали знаеш , не е в важно дали е*беш или те е*бат - важно е да има редовен полов живот
![]()
Ама иначе като ти гледам мнението в 0:20 мин ми се струва че си наблегнал на розовите канали и Леви и Десислава рано Сабахлянка....

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
SaSo написа:JIKI_RACER написа:SaSo написа:JIKI_RACER написа:_65536_kb_sec_ написа:а бе жика дан ти е утесняло ощи рикарото та толкова често ни навестяваш у форума![]()
![]()
![]()
![]()
Ама иначе като ти гледам мнението в 0:20 мин ми се струва че си наблегнал на розовите канали и Леви и Десислава рано Сабахлянка....
Не бе ,сега се прибирам от бара с жена ти , бухахахах

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2