До всички колеги - Е32/Е34
Модератор: Технически модератори
69 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Penchev написа:Сивата е фейслифт ,виж й таблотоТова е най-голямата красота ,тази масивна дървесина по пепелника и останалата част на таблото в тази линия
![]()
Адаша Чегеварата е в Мюнхен ,той много точно наистина ще ти обясни техните налози и застраховки.
http://www.autoscout24.ch/AS24Web/Detai ... ge=1&row=3
Ето това е доста добра машина Ако и да е 1988 година![]()
Колата даже се намира на невероятно лесно място за влизане в Швейцария както след Милано през Сан Бернар тунела ,така и през други две Швейцарски митници (Симплон пас и Комо-Киасо)![]()
Зимен пакет е и освен всички подгреваеми дюзи,ключалки и пр. си има и т.нар щандхайцунг / печкаАз лично бих те посъветвал от Швейцария такава машина да се намери и закупи ,само схемата за избягване на акциза някак да се измисли
![]()
Георги Пенчев
Здрасти, Пенчев наистина сивата ми допада много само дет е слабичка а ми се ще да се вземе чудовище

Поздрави
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
SlipKnoT написа:http://bmwpower-bg.net/forums/album_personal.php?user_id=12818
Чочо , феноменална е Е32-ката ако е с таблите и всичките екстри на задната седалка

Винаги съм си мечтал да се повозя отзад на такъв iL

Георги Пенчев
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Само една такава Е32-ка съм виждал в Камора да идва и като седнах в нея не ми се слизаше.Много готино говедо е
ТДС - Турбо Див Селянин
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
мда, сега се загледах, че тая с таблите има разни бутони пред скоростния лост от ляво (може би АСЦ?) 

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Абе като гледах и на колегата В8 хич не е лоша просто е снимана мръсна... Голям красота са тия Е32ки... Иначе Акорп(Филип) има Хай-лайн салон в неговата (вече)... Но някои от нещата все още ги мъчи да ги подкара ... До колкото знам де... Салона е страшен... Прави колата просто тотално различна....
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ами навремето в едно от най-авторитетните Немски списания Ауто Цайтунг бяха правили тест между W140 600 SEL и E32 750iL Highline - двете с абсолютно всички възможни екстри ,които предлагат производителите тогава и най-накрая се изказаха ,че безпорният победител е БМВ-то , което особенно на вторият ред предлага възможности класа над тези на Щутгардския си аналог
После годината беше 1995 - Е38 750iL срещу вече фейслифта W140 S600L .Какво да ви кажа колеги втори път Бавареца победи ... И разликата не беше съвсем минимална.Две генерации седма серия ,изключително успешни.Теста този път беше на Ауто Билд и тест редакторите бяха подходили по абсолютно същия начин ,като автомобилите бяха с топ ниво на оборудване.
В ретроспекция така както съм тръгнал отвратителната в моите очи Е65 Бенгъл-ска седмица никога никъде по авторитетните Европейски издания не се представи толкова добре колкото конкурента от Мерцедес а последната F01 в момента поставя нови мащаби в класа си и дава абсолютно нови дефиниции на термина автомобилен лукс и ергономия
Там просто конкуренцията засега само може да изкарва нови модели за да има шансове в някаква степен ,актуалните са на колене
Уникална ,забележете нивото на изпълнение ,няма такава кола
И тази ми отива
Това са седмиците в музея , Е65 я няма
Георги Пенчев

После годината беше 1995 - Е38 750iL срещу вече фейслифта W140 S600L .Какво да ви кажа колеги втори път Бавареца победи ... И разликата не беше съвсем минимална.Две генерации седма серия ,изключително успешни.Теста този път беше на Ауто Билд и тест редакторите бяха подходили по абсолютно същия начин ,като автомобилите бяха с топ ниво на оборудване.
В ретроспекция така както съм тръгнал отвратителната в моите очи Е65 Бенгъл-ска седмица никога никъде по авторитетните Европейски издания не се представи толкова добре колкото конкурента от Мерцедес а последната F01 в момента поставя нови мащаби в класа си и дава абсолютно нови дефиниции на термина автомобилен лукс и ергономия

Уникална ,забележете нивото на изпълнение ,няма такава кола

И тази ми отива

Това са седмиците в музея , Е65 я няма

Георги Пенчев
Penchev написа:SlipKnoT написа:http://bmwpower-bg.net/forums/album_personal.php?user_id=12818
Чочо , феноменална е Е32-ката ако е с таблите и всичките екстри на задната седалкаАз обаче мисля ,че снимката от галерията с луксовете на задния ред е на друг автомобил ,защото колегата има само копче за ЕДЦ-то
![]()
Винаги съм си мечтал да се повозя отзад на такъв iL![]()
Георги Пенчев
На първата снимка не е моята, иначе едва ли щях да я продавам. Но дори и на нея и липсват някои 'екстри'. А моето копче е PDC.

69 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5