До всички колеги - Е32/Е34

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 21 Яну 2009, 23:11

Penchev написа:Сивата е фейслифт ,виж й таблото :shock: Това е най-голямата красота ,тази масивна дървесина по пепелника и останалата част на таблото в тази линия 8)

Адаша Чегеварата е в Мюнхен ,той много точно наистина ще ти обясни техните налози и застраховки.

http://www.autoscout24.ch/AS24Web/Detai ... ge=1&row=3

Ето това е доста добра машина Ако и да е 1988 година :P
Колата даже се намира на невероятно лесно място за влизане в Швейцария както след Милано през Сан Бернар тунела ,така и през други две Швейцарски митници (Симплон пас и Комо-Киасо) :)
Зимен пакет е и освен всички подгреваеми дюзи,ключалки и пр. си има и т.нар щандхайцунг / печка 8) Аз лично бих те посъветвал от Швейцария такава машина да се намери и закупи ,само схемата за избягване на акциза някак да се измисли :)

Георги Пенчев

Здрасти, Пенчев наистина сивата ми допада много само дет е слабичка а ми се ще да се вземе чудовище :D що се касае до Швейцария мисля че няма да стане ще се плаща и ДДС! Проблема с акциза само да се реши друг проблем не виждам и да пукне пролет и може да отлитам е разбирасе да се вземе нещо със стойност...

Поздрави

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pei4 » 23 Яну 2009, 22:52

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 23 Яну 2009, 23:40

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 23 Яну 2009, 23:47

SlipKnoT написа:http://bmwpower-bg.net/forums/album_personal.php?user_id=12818 :winky:

Чочо , феноменална е Е32-ката ако е с таблите и всичките екстри на задната седалка :shock: Аз обаче мисля ,че снимката от галерията с луксовете на задния ред е на друг автомобил ,защото колегата има само копче за ЕДЦ-то :roll:

Винаги съм си мечтал да се повозя отзад на такъв iL 8)

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 23 Яну 2009, 23:50

Само една такава Е32-ка съм виждал в Камора да идва и като седнах в нея не ми се слизаше.Много готино говедо е
ТДС - Турбо Див Селянин

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 23 Яну 2009, 23:51

мда, сега се загледах, че тая с таблите има разни бутони пред скоростния лост от ляво (може би АСЦ?) :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 24 Яну 2009, 0:59

Абе като гледах и на колегата В8 хич не е лоша просто е снимана мръсна... Голям красота са тия Е32ки... Иначе Акорп(Филип) има Хай-лайн салон в неговата (вече)... Но някои от нещата все още ги мъчи да ги подкара ... До колкото знам де... Салона е страшен... Прави колата просто тотално различна....
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 24 Яну 2009, 8:58

Ами навремето в едно от най-авторитетните Немски списания Ауто Цайтунг бяха правили тест между W140 600 SEL и E32 750iL Highline - двете с абсолютно всички възможни екстри ,които предлагат производителите тогава и най-накрая се изказаха ,че безпорният победител е БМВ-то , което особенно на вторият ред предлага възможности класа над тези на Щутгардския си аналог :D

После годината беше 1995 - Е38 750iL срещу вече фейслифта W140 S600L .Какво да ви кажа колеги втори път Бавареца победи ... И разликата не беше съвсем минимална.Две генерации седма серия ,изключително успешни.Теста този път беше на Ауто Билд и тест редакторите бяха подходили по абсолютно същия начин ,като автомобилите бяха с топ ниво на оборудване.

В ретроспекция така както съм тръгнал отвратителната в моите очи Е65 Бенгъл-ска седмица никога никъде по авторитетните Европейски издания не се представи толкова добре колкото конкурента от Мерцедес а последната F01 в момента поставя нови мащаби в класа си и дава абсолютно нови дефиниции на термина автомобилен лукс и ергономия :D Там просто конкуренцията засега само може да изкарва нови модели за да има шансове в някаква степен ,актуалните са на колене :twisted:

Изображение

Уникална ,забележете нивото на изпълнение ,няма такава кола :bowdown:
Изображение

Изображение

И тази ми отива :lol:
Изображение

Това са седмиците в музея , Е65 я няма :smoke:
Изображение

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от V8 » 24 Яну 2009, 9:56

Penchev написа:
SlipKnoT написа:http://bmwpower-bg.net/forums/album_personal.php?user_id=12818 :winky:

Чочо , феноменална е Е32-ката ако е с таблите и всичките екстри на задната седалка :shock: Аз обаче мисля ,че снимката от галерията с луксовете на задния ред е на друг автомобил ,защото колегата има само копче за ЕДЦ-то :roll:

Винаги съм си мечтал да се повозя отзад на такъв iL 8)

Георги Пенчев

На първата снимка не е моята, иначе едва ли щях да я продавам. Но дори и на нея и липсват някои 'екстри'. А моето копче е PDC. ;)

Предишна

Назад към E34