Съвет
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Съвет
Здравейте колеги,от няколко дни започна да ме спохожда резонно следният проблем,като запаля колата/Е34 525тдс автоматик/ и включа на D колата изгасва,същото се получава и на задна,не е постоянно но в повечето пъти
също така и на светофар като спра и я държа на спирачка без да слагам на N колата "пресецва"така да се каже мени обороти,опитва се да гаснее..........Попитах тук-там и ми казаха,че е възможно да е ГНП,да е датчик обороти/сменен преди около 1мес./ и т.н.Какъв е съветът Ви братлета 

Обичай ближния,ближи обичания!!!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Недей да си блъскаш главата ами отиди някой да ти удари два чука на плочката да пуска повече нафта и няма да гасне.
да ще кажа на майсторите в сервиза,щото и без това днес я закарах защото ме удари един келеш и ме поизкриви от дясно,но и нещо се е поизкривило по окачването,а на кутията може ли да е станало нещо-автоматик е защото ми се струва,че по-ударно включваВоденичаров написа:Недей да си блъскаш главата ами отиди някой да ти удари два чука на плочката да пуска повече нафта и няма да гасне.

Обичай ближния,ближи обичания!!!
Аз бих почнал със смяна на горивния филтер.arkys написа:да ще кажа на майсторите в сервиза,щото и без това днес я закарах защото ме удари един келеш и ме поизкриви от дясно,но и нещо се е поизкривило по окачването,а на кутията може ли да е станало нещо-автоматик е защото ми се струва,че по-ударно включваВоденичаров написа:Недей да си блъскаш главата ами отиди някой да ти удари два чука на плочката да пуска повече нафта и няма да гасне.
Недостиг на гориво е според мене.
Следващата стъпка е реглаж на плочката и ако не стане с тези две неща си за нова плочка.
Незнам какви са симптомите при проблемен датчик на маховика

by ''kompleksa''
7 мнения
• Страница 1 от 1