Тдс-а пали и веднага угасва.
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Колега при мене две-три сутрини колата палеше след около минута въртене на стартер ,придружено с яко тресене на мотора ,а аспуха ми излизаше облаци черен дим.virusalfa написа:Колега,ако е в подгряването проблема,ще изпушва мн.светъл дим с мирис на сурова нафта.Момчето каза,че черно пропушва...dinozab написа:Релето след колко време ти цъка т.е. изключва свещитеИ пробвал ли си два или три пъти да подгрееш преди да запалиш
Днес имах време да се занимавам с колата и се оказа 1 изгоряла свещ(дава на късо и ми прекъсва 80а мост за свещите,което ми се случва за втори път).Така,че да си ги погледне за всеки случай свещите

by ''kompleksa''
Точно заради свещите онзи ден бях свалил колекторите и като се загледах - гарнитурата на главата омаслена по цялата си дължина. Явно проблема наистина е свързан с компресията. Чак другия понеделник ще могат да я отворят и да кажат какво точно и има. Ако е само гарнитура и някой друг клапан добре, но ако отива на основен ремонт - ще има още едно комби на части и без това купето гние и не мога да го гледам. 

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2