3а турбото на ТДС...
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
първо,има лагерни турбини
второ,там за кадето става въпрос че правят турбини за 700 лева всъщност е от 300 до 400 зависи от турбото
има варианти и за по скъпи ремонти но не и за турбини подобни на тази от тдс-а

второ,там за кадето става въпрос че правят турбини за 700 лева всъщност е от 300 до 400 зависи от турбото

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
ivan. написа:А аз само съм чувал ,не съм виждал затова да попитамdinozab написа:ivan. написа:Тези нашите турбини с втулки ли са или лагери![]()
колега за втора ръка мислил ли си?
Ванка аз турбо с лагери не съм чул до сега.
http://www.prospeed.bg/cat/product_info ... ts_id=3923
лагерна турбина

Re: 3а турбото на ТДС...
ms написа:Въпроса е колко струва рециклирането на турбото на ТДС-аИ разбира се ако кажете свестен майстор за Варненски регион цена няма да имате...
Да уточня, ако има някакво значение- колата е Опел Омега, но мотора нали е ТДС-а на БМВ. До колкото съм наясно разликата е в електрониката само... Все си мисля, че не е малка цифра и може да се окаже по-скъп ремонта от колата
Колега отиваш до техничиския университет, подминаваш паркинга на дискотека Планета и влизаш в следващия паркинг, там на един от гаражите ще видиш табела. Сервизът дава гаранции за рециклирането на турбо компресорите и по мнение на мой познат са доста добри

Ето ти веднага един пример за турбо с търкалящи лагери,колега:dinozab написа:ivan. написа:Тези нашите турбини с втулки ли са или лагери![]()
колега за втора ръка мислил ли си?
Ванка аз турбо с лагери не съм чул до сега.
http://images.google.bg/imgres?imgurl=h ... %26hl%3Dbg
А иначе на БМВ турбините са доста качествени,докато на моята алфа странно защо са качили немска,която е боклук-ККК К06-не се ремонтира.
Alfa 164TD Super'93
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2