525 тдс Проблем!
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Turbonetics
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 '88 & e34'95
525 тдс Проблем!
Привет колеги!
Проблема е,че когато натисна саединителя да превклиюча на втора оборотите ряско падат претриса леко и колата огасва...4есто се случва но не всеки път.Между първа и втора го прави най-често а между 3 и 4 по-рядко.ОТ какво може да е това претрисане и гаснене?Другият проблем е....например карам си на 4-та и когато отпусна газта (поради някоя дупка или завой)после пак я настапя колата заглахва,оборотите падат много бавно и колкото и да натиска6 педала няма мощност,трябва да подам междинна газ и тогава се оправя.
Някои от вас имал ли е такав проблем?
Проблема е,че когато натисна саединителя да превклиюча на втора оборотите ряско падат претриса леко и колата огасва...4есто се случва но не всеки път.Между първа и втора го прави най-често а между 3 и 4 по-рядко.ОТ какво може да е това претрисане и гаснене?Другият проблем е....например карам си на 4-та и когато отпусна газта (поради някоя дупка или завой)после пак я настапя колата заглахва,оборотите падат много бавно и колкото и да натиска6 педала няма мощност,трябва да подам междинна газ и тогава се оправя.
Някои от вас имал ли е такав проблем?

B.M.W. Motorsport
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
изчакай до понеделник сутрин главния ни механик Динозаб-а да изтрезнее и ще получиш отговор на въпроса ти на момента
честно ти казвам-не се бъзикам 

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
bmwfena написа:изчакай до понеделник сутрин главния ни механик Динозаб-а да изтрезнее и ще получиш отговор на въпроса ти на момента![]()
Той вече не е механник - ел.инженьор е

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Това са симптомите на ГНП или по-точно плочката за управление. Нова към 800лв. от Киров Бош, втора ръка около 400лв.
Говори с ivan. може би има възможност да се пипне плочката и да изкара още 20 - 30 000 км докато събереш пари за нова, но това не сигурно.
Говори с ivan. може би има възможност да се пипне плочката и да изкара още 20 - 30 000 км докато събереш пари за нова, но това не сигурно.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
хмм.може ама и голема пияница еpredel написа:bmwfena написа:изчакай до понеделник сутрин главния ни механик Динозаб-а да изтрезнее и ще получиш отговор на въпроса ти на момента![]()
Той вече не е механник - ел.инженьор е![]()
![]()

- Turbonetics
- кандидат ентусиаст
-
- Turbonetics
- кандидат ентусиаст
-
[quote="Zubcho"]Това са симптомите на ГНП или по-точно плочката за управление. Нова към 800лв. от Киров Бош, втора ръка около 400лв.
да много хора ве4е ми казаха че ГНП е прецакано ама 800....че и 400 не са ли множко
да много хора ве4е ми казаха че ГНП е прецакано ама 800....че и 400 не са ли множко

B.M.W. Motorsport
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Turbonetics написа:Zubcho написа:Това са симптомите на ГНП или по-точно плочката за управление. Нова към 800лв. от Киров Бош, втора ръка около 400лв.
Ново в Бош е толкова

Поздрави и успех!
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- Turbonetics
- кандидат ентусиаст
-
ама хич не ми варви с тази кола!!!!!!!!! днеска сутринта бащата се качва да ходи някаде пали и ....един скасан ремак и един измакнат и надарпан! а имах намерение неска на диагностика да ходя,нови гуми да копувам ама..... 

B.M.W. Motorsport
- Turbonetics
- кандидат ентусиаст
-
е колата е готова ГНП-то е направено,нови ремаци нови гуми good year,остана само цедката да се смени 4е бе6е пална с боклуци и леко прокасана
колата сега си варви доста по добре

B.M.W. Motorsport
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Turbonetics написа:е колата е готова ГНП-то е направено,нови ремаци нови гуми good year,остана само цедката да се смени 4е бе6е пална с боклуци и леко прокасанаколата сега си варви доста по добре
Здрасти колега, радвам се за хубавия край

13 мнения
• Страница 1 от 1