проблем с м-50

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Re: проблем с м-50

Мнение от Vasko » 15 Яну 2009, 0:35

kapsula написа:Искам да споделя проблема си.
Колата пали леко трудно(на 4-5сек. след започване на въртене). Поддържа стабилни обороти но при рязко подаване на газ се чува леко пропукване в смукателите и нестабилност в мотора ако и подам газ при повече от 1500об. този проблем не съществува. А върви добре. Прегледах бензиновата помпа, горивен филтър, свещи и дебитомер. Закачихме я днес на диагностика отчете неизправно реле подгряване ламдсонда, но имам чувството че не е само това а и не знам къде е това реле? :help:

Бобини е колега -99% съм сигурен в това и за да не бъда голословен виж една тема и един проблем ,с който съм се сблъсквал и аз ..
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... sc&start=0

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 15 Яну 2009, 10:38

Hellrider написа:Stanchev, за такъв нагар ли става въпрос
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=

Изображение

да, там на черното където е, като магнитна стружка.... там искри, но може и да не го забелязваш!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 15 Яну 2009, 11:08

Станчев, ти ли беше правил някакви процедури с нитроцелулозен лак на бобините?

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 15 Яну 2009, 15:02

dj_ennsy_1 написа:Станчев, ти ли беше правил някакви процедури с нитроцелулозен лак на бобините?

:OT: А ве тия моми от аватарчето ти ли ги снимаш или ги сваляш от нета.Че ако са карловчанки имам таман две лели там и ще ти идвам на гости да дадеш да облажим малко че само на боб не се кара :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ненко Вранков » 15 Яну 2009, 16:12

Тази специално не съм я аз снимал, въпреки, че ми е приятелка :) Ама и ти намери от Пловдив в Карлово да търсиш какички... аз петък/събота идвам по Пловдив заради тях, а ти бягаш от там :mhihi:

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 15 Яну 2009, 16:25

dj_ennsy_1 написа:Тази специално не съм я аз снимал, въпреки, че ми е приятелка :) Ама и ти намери от Пловдив в Карлово да търсиш какички... аз петък/събота идвам по Пловдив заради тях, а ти бягаш от там :mhihi:

Аз петък/събота незнам къде се намирам ти какички да ти гледам :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ма иначе булката е арна наперила се е на стала като коте кога сере :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 15 Яну 2009, 16:32

kapsula написа:
rado_rf написа:Залагам една жлъта лимонада на заминала бобина. :D

Rado в момента съм малко възпрепятстван и не мога да работя по колата като проверя бобините ако се окажеш прав ще те одавя с лимонада :D

А, аз искам да знам какво стана с мойта лимонада :confused: Жълта :uups:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ненко Вранков » 15 Яну 2009, 19:55

dinozab написа:
dj_ennsy_1 написа:Тази специално не съм я аз снимал, въпреки, че ми е приятелка :) Ама и ти намери от Пловдив в Карлово да търсиш какички... аз петък/събота идвам по Пловдив заради тях, а ти бягаш от там :mhihi:

Аз петък/събота незнам къде се намирам ти какички да ти гледам :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ма иначе булката е арна наперила се е на стала като коте кога сере :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ееее ти от това пиене изпускаш какичките... знаеш ли какви работи знаят :uups: ;) :mhihi:
Абе кажете в какъв лак се потапяха бобините, че да наквася и моите... колата работи добре, но самите бобини стоят като леко опушени около ламелите...
:)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 15 Яну 2009, 21:19

брат остави бубинажа да си почине,тая наперената е най-безличната от досегашните,дай нещо друго на аватар :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e34
Мечтае да кара: BMWта
Детайли за колата: хубавелка

Мнение от crazy_d » 16 Яну 2009, 8:01

dj_ennsy_1 написа:
dinozab написа:

Абе кажете в какъв лак се потапяха бобините, че да наквася и моите... колата работи добре, но самите бобини стоят като леко опушени около ламелите...
:)

(НИТРОЦЕЛУЛОЗЕН ЛАК. Аз взех безцветен грунд, има и гланц.. )-Това беше ползвал колегата по рано! ;)

п.с...това за котето.....,със сълзи съм се смял! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ненко Вранков » 16 Яну 2009, 8:39

Какво няма... той Дино умее да ги разжда :mhihi:

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 17 Яну 2009, 1:25

един приятел си ги пръска с авто лак и станаха екстра. Преди му светеха и като ги пръсна заспаха за известно време. После пак започнаха да светят, ама още си работи така
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ненко Вранков » 17 Яну 2009, 8:32

Вчера търсих нитроцелулозен лак ама навсякъде ми казаха че бил спрян вече... :roll: нещо друго като идея? :confused:

Предишна

Назад към E34