Преки впечатления от K&N панелен филтър

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от баварка » 13 Яну 2009, 7:37

SaSo написа:Бати дразнещите типове са се навъдили в тоя форум... Ужас направо... Вече тука неможе да се коментира нищо сериозно... А баварката нещо го дава много оборотен във всички теми което хич не е надобре... Вслушай се малко в хората ... Не се прави на мъж от 2 рия си пост... ОК ????

Незнам как разбираш кои колко оборотен е явно имаш дино,но да се върна на темата че пак започнаха нападки, аз да питам колко пъти да си променям името на темата докато ви хареса на всички ли? Веднъж го промених не му хареса така че го оставих тои да си го сменя.И аз да питам модератора защо само аз имах предопреждение да си сменя името на темата?Как преценява коя е добре оформена и коя не защото имаше поне десет обяви като моита?И последно браво на колегата ЗЪБчО много добре написано трябва наистина да си помага ме това е целта на форума.А отностно линка които пусна ПОСТМЕН там получих такава храница че няма накъде според верните фенове на марката е наи важно как се пише тук.Няма никакво значение дали има точка или запетаика важен е проблема на КОЛЕГАТА ТИ НА ФЕНА НА СЕКТАНТА НА ИСТИНСКИЯ ФЕН .
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 13 Яну 2009, 8:52

Тук си позволявам един изпреварващ ход с идеята да спестим малко нерви и разправии. По-добре нещата да останат така, отколкото да ровим надолу.... че то край няма.
За К&N панелни филтри ще си говорим в друга тема, няма да е тази.

Предишна

Назад към E34