Въпрос за Е34
Модератор: Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
И двете коли стават!!!Сега кой кво чул....ха-ха!Единственото важно нещо е да намериш поддържана кола.Все някакви проблеми ще имаш но все пак си купуваш 12-15 годишна кола.Успех
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
аЛди никкога не съм ги харесвал и няма и да ги харесам.
според мене колата е е34 520/м50б20/ или 525/м50б25/ ако си намериш читава от 2-я вариант
и един съвет не скачай на 1-вата която видиш, обикаляй по обяви и автокъщи и ще си намериш перфектна кола/ е почти перфектна
/ за добри пари 
според мене колата е е34 520/м50б20/ или 525/м50б25/ ако си намериш читава от 2-я вариант

и един съвет не скачай на 1-вата която видиш, обикаляй по обяви и автокъщи и ще си намериш перфектна кола/ е почти перфектна

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
VesoPesa написа:според мене колата е е34 520/м50б20/ или 525/м50б25/ ако си намериш читава от 2-я вариант![]()
и един съвет не скачай на 1-вата която видиш, обикаляй по обяви и автокъщи и ще си намериш перфектна кола/ е почти перфектна/ за добри пари
+1

E34, E38
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Има една бяла е34 седан в Пловдив за 4200 лв 520-ка - ванус. Исках на наще да я взема, ама те се дърпат стара била... Колата е с всички екстри. Търси я в мобиле.бг Екстрите са - Кожен салон, автомат, hi fi музиката, оригинална аларма, измиване на фаровете, 2 еър бега и лети джанти. Изглежда доста запазена и ако наще се бяха навили щях да ходя направо да я купувам. Собственика казва че е сменил амортесьори и предните носачи. Най-евтиния ремонт на тези части превишава 800 лв., така че си прави сметка.
Хайде ако купиш тази кола и си от Сф ми се обади да видят наще какво са изпуснали.
Хайде ако купиш тази кола и си от Сф ми се обади да видят наще какво са изпуснали.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- pepo_520i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 520i
- Мечтае да кара: кара това, за което мечтаеше...
- Детайли за колата: Simply the best
Колега, моят съвет е да си купиш е34-ка. Аз когато си избирах кола бях решил, че ще купя Мерцедес S-350, `95-96 година. Говорих с приятели и механици, които ми казаха, че просто М50 мотора на БМВ е ненадминат по издръжливост. Така влязох в клуба. Изключително съм доволен!!! Остави Аудита и други имитации. Аз по принцип мразя Фолксваген и видя ли Ауди на пътя ми изниква веднага асоциация на Голф 2-ка с много здрава музика и лети "жанти". Направо мечтата на всеки селянин, който е карал москвич до скоро. В общи линии Фолксваген - 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Zubcho написа:Има една бяла е34 седан в Пловдив за 4200 лв 520-ка - ванус. Исках на наще да я взема, ама те се дърпат стара била... Колата е с всички екстри. Търси я в мобиле.бг Екстрите са - Кожен салон, автомат, hi fi музиката, оригинална аларма, измиване на фаровете, 2 еър бега и лети джанти. Изглежда доста запазена и ако наще се бяха навили щях да ходя направо да я купувам. Собственика казва че е сменил амортесьори и предните носачи. Най-евтиния ремонт на тези части превишава 800 лв., така че си прави сметка.
Имаше една тенденция преди няколко години,ударени и зле изглеждащи коли да се боядисват в бяло.След това избива ръжда на всякъде,падат цели люспи кит от праговете.Странно е да набие най-малко 800лв. и да я продаде за 4200 .Много е важно тази кола да е с оргинална боя-ако не е да се бяга на далеч.Иво предизвика ми интереса с нея-може да говоря,макар ,че търся комби.Пускам Е36-та за продажба днес.

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
zvetiko написа:Zubcho написа:Има една бяла е34 седан в Пловдив за 4200 лв 520-ка - ванус. Исках на наще да я взема, ама те се дърпат стара била... Колата е с всички екстри. Търси я в мобиле.бг Екстрите са - Кожен салон, автомат, hi fi музиката, оригинална аларма, измиване на фаровете, 2 еър бега и лети джанти. Изглежда доста запазена и ако наще се бяха навили щях да ходя направо да я купувам. Собственика казва че е сменил амортесьори и предните носачи. Най-евтиния ремонт на тези части превишава 800 лв., така че си прави сметка.
Имаше една тенденция преди няколко години,ударени и зле изглеждащи коли да се боядисват в бяло.След това избива ръжда на всякъде,падат цели люспи кит от праговете.Странно е да набие най-малко 800лв. и да я продаде за 4200 .Много е важно тази кола да е с оргинална боя-ако не е да се бяга на далеч.Иво предизвика ми интереса с нея-може да говоря,макар ,че търся комби.Пускам Е36-та за продажба днес.
Ами освен да идем до Пловдив сега през почивните дни и да я гледаме??? Естествено с мойта кола

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
С най-голямо удоволствие бих се возил на свестна кола,в хубава компания,но знаеш ,че трябва да кисна в къщи. 

- vodach
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 1.8
- Мечтае да кара: Е39 2.5 D
Re: Въпрос за Е34
2.5TDS написа:Здравейте колеги предстои ми покупка на автомобил и се колебая между БМВ(е34) 2.5 тдс от 95,95 или ауди А6(ц4) от 95 2.5тди.Моля за вашите мнения и препоръки коя е по добрата кола плюсове и минуси като се абстрахираме от разликата в цената.
Както знаеш дизел се копува само нов ! иначе приключенеито ще те докара до сълзи. иначе аз съм за БМВ много ясно ....
"Н Я М А - Н Е - В Ъ З М О Ж Н И - Н Е Щ А!"
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Остай ги тия Сектанти тука-взимаш Алдито отиваш на автомивка лъскаш го -слагаш 10лв нафта и си мажеш главата с гел обилно
и си номер 1-Алдитата в момента са вървежни -остай ги тия морално остаряли БМВта дето и кучетата не ги поглеждат вече
за ремъции ролки не мисли-той стария собственик може скоро да ги е сменил 

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2