Капак за предна броня
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Капак за предна броня
Пичове,дайте идея откъде мога да се сдобия с капака,който седи до халогена.Питах къде ли не,но уви - няма !!! Благодаря предварително
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Абе аз си купих днес от Дару въпросният капак.За пореден път се обедих,че това не са хора,фирма или каквото искайте го наричайте !!!!
Платих го на касата и минутка след това ми го донесоха в пликче добре запечатано,абе както си трябва.Отивам до колата тръгвам да го слагам,натискам копчето от едната страна и ...
Обръщам капака отзадната страна и виждам,че пружината я няма! Виждам ,че механизма отзад (а и целия капак) е правен или в някое мазе в модерното или някъде ,кой знае къде - БОКЛУК с една дума.Върнах се и му казах на оня гей,че това въобще няма нищо общо с истината,показвам му го а той ми каза,да не се притеснявам,че нямал пружина, било за цитирам "еднократно поставяне"
в крайна сметка ми донесе истински,който отворих пред него,добре,че беше истински.
П Р Е С Т Ъ П Н И Ц И
Не ми се случва за пръв път там , но какво да направя като обърнах света,но така и не можах да намеря.Гадна държава,гаден народ .....
Георги Пенчев
Платих го на касата и минутка след това ми го донесоха в пликче добре запечатано,абе както си трябва.Отивам до колата тръгвам да го слагам,натискам копчето от едната страна и ...

П Р Е С Т Ъ П Н И Ц И
Не ми се случва за пръв път там , но какво да направя като обърнах света,но така и не можах да намеря.Гадна държава,гаден народ .....

Георги Пенчев
5 мнения
• Страница 1 от 1