заден ляв носач е34
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
заден ляв носач е34
колеги появи се един проблем при моита е34 става въпрос за задна лява гума отворила е видимо на вънка спрямо другата на какво се дължи това може ли да е от някои тампон на носача първо питам тук преди да съм предприел някви мерки благодаря предварително 

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Виж първо тия тампони №2
Ако не е от тях другото което ми идва на ум е пружина но тогава битрябвало да е клекнала молко повече от едната страна

Ако не е от тях другото което ми идва на ум е пружина но тогава битрябвало да е клекнала молко повече от едната страна

- nikol78
-
-
няма клекнало наперена си е както трябва сигурно е от тампоните така мисля и аз сега ще я кача на канала да е видим
ти щеше да идваш за джантата кво стана

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
nikol78 написа:няма клекнало наперена си е както трябва сигурно е от тампоните така мисля и аз сега ще я кача на канала да е видим![]()
Довечера ще мина там на същото място след Бялата водиница беше нали.
Иначе тия тампони са само на носача другото което е закачено на него са черешките ма от тях невярвам да е

- nikol78
-
-
dinozab написа:nikol78 написа:няма клекнало наперена си е както трябва сигурно е от тампоните така мисля и аз сега ще я кача на канала да е видим![]()
Довечера ще мина там на същото място след Бялата водиница беше нали.
Иначе тия тампони са само на носача другото което е закачено на него са черешките ма от тях невярвам да е
да там на същото място наи вероятно е от тия тампони то друго кво да е направо ще му сложа един нов носач поне има бол

от камбанките само потропва неможе да отвори гумата

5 мнения
• Страница 1 от 1