Странен проблем
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Ами да беше споменал и за газта бре!
Това автоматично отхвърля моята версия за бобина. Ако е заминала, на газ ще гърми по-често отколкото на бензин. Опитай да откачиш акумулатора за 30 минути поне. Може да се е натрупала някоя грешка. Аз имах подобен проблем, "рестартирах" системата при 140км/ч без да отпусна газта. Резултат - капакът за малко да отлети в околоземна орбита, плочката на кихалката напукана от удара на клапата, а в последствие неравномерна работа на ДВГ на безнин. В същото време на газ - ПЕРФЕКТНА работа. По съвет Радо първо откачих дебиЛомера. Нямаше промяна. После разкачих акумулатора за един следобед(оставих колата на служебния паркинг и отидох на работа). Резултат - перфектна работа!!! 

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
TheBoss написа:Ами да беше споменал и за газта бре!Това автоматично отхвърля моята версия за бобина. Ако е заминала, на газ ще гърми по-често отколкото на бензин. Опитай да откачиш акумулатора за 30 минути поне. Може да се е натрупала някоя грешка. Аз имах подобен проблем, "рестартирах" системата при 140км/ч без да отпусна газта. Резултат - капакът за малко да отлети в околоземна орбита, плочката на кихалката напукана от удара на клапата, а в последствие неравномерна работа на ДВГ на безнин. В същото време на газ - ПЕРФЕКТНА работа. По съвет Радо първо откачих дебиЛомера. Нямаше промяна. После разкачих акумулатора за един следобед(оставих колата на служебния паркинг и отидох на работа). Резултат - перфектна работа!!!
Слизам и разкачам клемата да видим какво ще стане после.Ако има някакъв резултат ще пиша.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
SaSo написа:Аз си мисля че ти е заминал датчика на коляновия вал...Мнението е мое ...
И така понеже не искам да съм от "колегите" които пишат за проблем решат го и после не пишат как са го решили и къде и какво е бил проблема веднага казвам.
Има познал точните килограми и това е клегата SASO наистина датчика на коляновия вал си е заминал това показа и диагностиката и сега започваме да търсим нов искам д благодаря на всички които се включиха в темата със предположения за проблема и за евентуалното му отстраняване искам да пожелая на всички много безаварийни километри със нашите красавици.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
И така понеже не искам да съм от "колегите" които пишат за проблем решат го и после не пишат как са го решили и къде и какво е бил проблема веднага казвам.
Има познал точните килограми и това е клегата SASO наистина датчика на коляновия вал си е заминал това показа и диагностиката и сега започваме да търсим нов искам д благодаря на всички които се включиха в темата със предположения за проблема и за евентуалното му отстраняване искам да пожелая на всички много безаварийни километри със нашите красавици.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2