Странен проблем

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 15 Ное 2008, 22:49

Ами да беше споменал и за газта бре! :) Това автоматично отхвърля моята версия за бобина. Ако е заминала, на газ ще гърми по-често отколкото на бензин. Опитай да откачиш акумулатора за 30 минути поне. Може да се е натрупала някоя грешка. Аз имах подобен проблем, "рестартирах" системата при 140км/ч без да отпусна газта. Резултат - капакът за малко да отлети в околоземна орбита, плочката на кихалката напукана от удара на клапата, а в последствие неравномерна работа на ДВГ на безнин. В същото време на газ - ПЕРФЕКТНА работа. По съвет Радо първо откачих дебиЛомера. Нямаше промяна. После разкачих акумулатора за един следобед(оставих колата на служебния паркинг и отидох на работа). Резултат - перфектна работа!!! :)
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 16 Ное 2008, 9:07

TheBoss написа:Ами да беше споменал и за газта бре! :) Това автоматично отхвърля моята версия за бобина. Ако е заминала, на газ ще гърми по-често отколкото на бензин. Опитай да откачиш акумулатора за 30 минути поне. Може да се е натрупала някоя грешка. Аз имах подобен проблем, "рестартирах" системата при 140км/ч без да отпусна газта. Резултат - капакът за малко да отлети в околоземна орбита, плочката на кихалката напукана от удара на клапата, а в последствие неравномерна работа на ДВГ на безнин. В същото време на газ - ПЕРФЕКТНА работа. По съвет Радо първо откачих дебиЛомера. Нямаше промяна. После разкачих акумулатора за един следобед(оставих колата на служебния паркинг и отидох на работа). Резултат - перфектна работа!!! :)

Слизам и разкачам клемата да видим какво ще стане после.Ако има някакъв резултат ще пиша.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 16 Ное 2008, 10:34

SaSo написа:Аз си мисля че ти е заминал датчика на коляновия вал... ;) Мнението е мое ... ;)

И така понеже не искам да съм от "колегите" които пишат за проблем решат го и после не пишат как са го решили и къде и какво е бил проблема веднага казвам.
Има познал точните килограми и това е клегата SASO наистина датчика на коляновия вал си е заминал това показа и диагностиката и сега започваме да търсим нов искам д благодаря на всички които се включиха в темата със предположения за проблема и за евентуалното му отстраняване искам да пожелая на всички много безаварийни километри със нашите красавици.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 16 Ное 2008, 15:15

И така понеже не искам да съм от "колегите" които пишат за проблем решат го и после не пишат как са го решили и къде и какво е бил проблема веднага казвам.
Има познал точните килограми и това е клегата SASO наистина датчика на коляновия вал си е заминал това показа и диагностиката и сега започваме да търсим нов искам д благодаря на всички които се включиха в темата със предположения за проблема и за евентуалното му отстраняване искам да пожелая на всички много безаварийни километри със нашите красавици.

Аватар

Мнение от кккк76 » 27 Ное 2008, 20:30

колега на смукателните траби има едни о-прастени кат заминат го праи тва. моита беше така и кат ги смених стана кат ракета. не са скъпи и се сменят за 1 час . от там дърпа въздух и прай парчета. тея о-прастени са от силикон някъв и свършват за 5-6 години. тва ми го казаха в М-КАР

Предишна

Назад към E34