Въпрос за климатроник
Модератор: Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Въпрос за климатроник
Въпроса ми е следния как мога да разбера дали всички функций на климатроника работят.
някой може ли да ми обясни кое копче за какво е и какво командва?
дифузьора който е по средата на таблото от едната страна духа и то от време на време а от другата въобще по средата му има една врътка в единия край има синьо а в другия червено ама незнам дали работи защото се разкарва като у тях си и за какво служи този дифузер по средата другото което ми прави впечатляние че на този дифузер лявата половина при вкючен климатроник(на студено) духа топло незнайно защо и на същата тази половина като наглася врърките на синьо не духа въобще.
Знам че въпросите са много но затова сме тук да си помагаме.
някой може ли да ми обясни кое копче за какво е и какво командва?
дифузьора който е по средата на таблото от едната страна духа и то от време на време а от другата въобще по средата му има една врътка в единия край има синьо а в другия червено ама незнам дали работи защото се разкарва като у тях си и за какво служи този дифузер по средата другото което ми прави впечатляние че на този дифузер лявата половина при вкючен климатроник(на студено) духа топло незнайно защо и на същата тази половина като наглася врърките на синьо не духа въобще.
Знам че въпросите са много но затова сме тук да си помагаме.
1 мнение
• Страница 1 от 1