размисли на един купувач...

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

размисли на един купувач...

Мнение от ddddk » 24 Ное 2008, 14:00

Здравейте, колеги,

както писах в една тема по-рано, от известно време търся още една бима да си купя и ходя на огледиии...

И тука започва моето възмущение... , ако мога така най меко да се изразя... :evil:

Представете си: един калпак си купува BMW - 6 цилиндров звяр с климатроник, пълен ел.пакет и т.н. и т.н. и прочие и прочие в сравнително добро състояние... И за две три години ГО ПРАВИ НА САЛАТА!!!!!! :evil: :evil: :evil: надрани седалки; 90 градуса луфт във волана, таблото изподрано, корите на вратите като изкочили черва :evil: , пода като на служебен строителен микробус, праговете надрани и изпочупени корите, в салона смърди на ... не знам на какво... калниците и вратите надрани като на буклукчийска кола... в една кола на пода имаше 2 пръста ЛЮСПИ ОТ СЕМКИ :evil: ... тоя е ПЛЮЛ В КОЛАТА СИ :evil: ... вече не се сещам какво друго видях или се постарах да забравя... :evil:

Това което описах не е на една кола разбира се, а е общото впечатление от няколкото е36, които гледах през последните дни.

Аз мисля, че личния автомобил отдавна е надминал основната си функция да те транспортира от точка А до точка Б. Отдавна се залага много на удоволствието от шофирането! И затова сме си купили BMW, заради удоволствието! :evil: А, какво удоволствие може да има в купе описано по-горе.
Не мога да ги разбера тези хора - защо са си купуват класен автомобил, дават по една торба пари ... и после го обръщат на каруца... то аз и каруца толкова мръсна не съм виждал, колкото оная със семките :evil:

Не, че няма и запазени - има! И ще си намеря! Просто подивях като видях 4 поредни принцеси СЪСИПАНИ ДО БЕЗОБРАЗИЕ :evil: и си излях душата във форума :confused:

Благодаря за вниманието и се извинявам за причинения дискомфорт :confused: :(

Това е,

Поздрави
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 24 Ное 2008, 15:41

Друже цялата ни държава е в подобно състояние! Ние сме ненадминати в това да си с***м върху главите! Някъде наскоро чух и много ми хареса идеята -в училищата да се въведе час по възпитание!
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 24 Ное 2008, 16:14

Ако некой само ми запали цигара вав колата направо ще му изям черния дроб :maad: :maad: :maad: кума ми е сащия мизерник :mhihi: кучета,котки,вози само каде не ака вав нея :mhihi: :mhihi: направо ме е грях да му седна вав колата :mhihi: вав седмицата мойта колица не я ли измия 4пати немога да заспя :mhihi: на 3 подвижни лампи сам я мил вав 11:40 вечерта :mhihi: :mhihi: не ме слуша главата ама ваобще :yes: :yes:
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 24 Ное 2008, 16:25

KON4ETO написа:Ако некой само ми запали цигара вав колата направо ще му изям черния дроб :maad: :maad: :maad: кума ми е сащия мизерник :mhihi: кучета,котки,вози само каде не ака вав нея :mhihi: :mhihi: направо ме е грях да му седна вав колата :mhihi: вав седмицата мойта колица не я ли измия 4пати немога да заспя :mhihi: на 3 подвижни лампи сам я мил вав 11:40 вечерта :mhihi: :mhihi: не ме слуша главата ама ваобще :yes: :yes:

То това твойто на нищо не прилича. Все едно си Монк :mhihi: .
Колега, винаги ще има мърлячи. това, че постоянно попадаш на такива не би трябвало да те отчайва. Забавлявай се с такива екземпляри и продължавай да търсиш "твоята кола". Рано или късно ще попаднеш на нея.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 24 Ное 2008, 16:29

Кофтито е че са много о*раните лимузини...
Като тази която я виждам всеки ден и направо ме боли корема... Постоянно превозва животни, строителни материали и всякакви буклуци... жалко че на снимката не се вижда какъв дам е вътре-слама, баластра, ла*на... корите са окъсани и черни от кир и мръсотия...няма неударена ламарина и пластмаса... пълна скръб :help:
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 24 Ное 2008, 18:22

Ей такива олигофрени - с един кардан и бой у тиквата, докато си нагълтат всички зъби :maad: :maad: :maad:
Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Гавра с красавицата

Мнение от momo-1st » 24 Ное 2008, 18:56

А аз исках нова тема да пиша ама аиде намерил сам подобна да пиша в нея!А представяте ли си аз какво видях-работя в склад за метали и имам клиенти всякви!Та идва оня ден един поп тои освен поп е и още 5 неща!Та иде тои купува железа всякви и иска да му ги товаря аз в колата!Викам коя кола?И оня ми со4и една прекрасна Е34-525тдс Туринг и вика-там!викам луд ли си в тая кола се седи в костиум само!И отивам да товаря-отварям багажника и УЖАААС!Въпросното бмв е на поп и тоя го е пригодил на.....КАТАФАЛКААА!Вози отзад кофчези ве хора!!А е34-ката слънце отвън с някъв туниннг оптичен е била ама тоя е е поотрошил!Фърлих му желязото и се обърнах и....!Абе гадост
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Мнение от golov_bg » 25 Ное 2008, 0:05

аз мисля че трябва да гледаме себе си повече от колкото другите ето затова българия е на това дередже всеки гледа в канчето на другия!честно да ви кажа ама ич не ме боли комшията в какво се вози в крайна сметка си има глава на раменете мо и да му харесва може и да не му харесва мен това не ми идва в работата а това че някой си мие колата в 12 ч е болестно състояние!познавам един човек има варбург в гара има постелен килим и зимата му пали печка,не пали фаровете щото ше изгорят така че изобщо не вълнува аз гледам аз да съм си добре
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 25 Ное 2008, 5:35

въпрос към автора на темата:
А обелка от дюнер нямаше ли????? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
х
Изображение

Назад към E34