проблем с мощността на бмв525автоматик
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с мощността на бмв525автоматик
Здравейте,имам проблем с моята кола бмв525тдс автомати.Напоследък колата ми загуби мощност и набира сякаш ми буксува съединител ама аз нали съм с автоматик.В единсервиз ми казаха цхе това се дължи на горивната помпа и ремонтът бил около1400лв а друг ми каза че е от филтъра на скоростите>моля помогнете ми с съветите с.Благодаря!!!
Здравей колега и добре дошъл във форума. Преди да пуснеш нова тема прегледай ВАЖНИТЕ ТЕМИ. http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=61238 Направи всичките упражнения и 100% ще имаш подобрение. Аз си почистих маркучето от МАП сензора до колекторите който беше пълен с масло и ти казвам че ефекта беше поразителен.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: проблем с мощността на бмв525автоматик
dobrev_s написа:Здравейте,имам проблем с моята кола бмв525тдс автомати.Напоследък колата ми загуби мощност и набира сякаш ми буксува съединител ама аз нали съм с автоматик.В единсервиз ми казаха цхе това се дължи на горивната помпа и ремонтът бил около1400лв а друг ми каза че е от филтъра на скоростите>моля помогнете ми с съветите с.Благодаря!!!
Как точно буксува-двигателя вдига обороти ,а колата не върви или натискаш педала на газта,а колата не върви.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
dobrev_s написа:натискам газта а тя набира едвам едвам
Буташ плочката към купето,с което подаваш малко повече гориво и си решаваш проблема-описано е в подписа ми,ако ходиш да ти го правят на диагностика, кажи им да ти нагласят милимоловете на 5.Успех.
много благодаря за информацията ще го направя и дано се оправи
6 мнения
• Страница 1 от 1