ГНП от 524тд на 525тдс ремонт на плочка - прочетете!!!
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Azereus
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd e46
- Мечтае да кара: 645i cabrio
аз с радост съобщавам, че намерих 1 уникален майстор и ми я поправи+центровка и ми взе 30 лв за всичко. Значи аз го видях как го прави и горе-долу разбрах как се оправя. Само, че той изрично ме предупреди да не водя хора. Така, че ако има някой инициативен с плочка за ремонт може да отидем, да ни обясни как точно става и да почнеме и ние да си ги оправяме. Аз доколкото видях - пръскаше я с контактен спрей, после и нагрява диодите с поялник, маза пистите с калай, после я намаза с нафта, не мислех, че ще има ефект, но след това колата залетя и всички проблеми с работа на ниски обороти и тн ги няма. А дадох 30 лв, вместо 500 за плочка втора ръка. Кво ще кажете? 

В ръка чаша държеше, чашата пълна и равна с люта бяла ракия и още върла магия! 

На плочките това им е проблема-пистите
Сигурен ли си че е с калай или просто ги е нагрял

Очудващото е това ,че по цялата си дължина са с различно съпротивление (при вкл.букса и колата на контакт)ако това съпротивление се дължи на нещо друго става,но ако си е от самите писти

П.П . Колега не искам да ти успорвам нищо(трябва вече да им се хване цаката на тея плочки),колко е темп. на топене на калая

by ''kompleksa''
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
И как тоя майстор ще разбере, че мафията на БМВ форума го е надушила?? Няма да му казваме и ще се направи график на ходене, че да не му втръсне от ремонт на ГНП-та
А той ще стане милионер от нас.
Айде издай тайната на човека. Достатъчно е адрес и име да ни дадеш. Ние няма да казваме, че си ни казал, а просто ще ходим и ще му ревем. Може и някой който е по в час ( като zvetiko) да иде на разузнаване и да почне той да прави ГНП-тата на форума. И без това се чуди какво да прави докато детето му спи на обяд
. Аз още нямам оплаквания от ГНП ама знае ли се??? А и 30 лв е доста добра цена за ремонта. Дори и през 3 месеца да се дават.
Поздрави

Айде издай тайната на човека. Достатъчно е адрес и име да ни дадеш. Ние няма да казваме, че си ни казал, а просто ще ходим и ще му ревем. Може и някой който е по в час ( като zvetiko) да иде на разузнаване и да почне той да прави ГНП-тата на форума. И без това се чуди какво да прави докато детето му спи на обяд

Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Zubcho написа:И как тоя майстор ще разбере, че мафията на БМВ форума го е надушила?? Няма да му казваме и ще се направи график на ходене, че да не му втръсне от ремонт на ГНП-таА той ще стане милионер от нас.
Айде издай тайната на човека. Достатъчно е адрес и име да ни дадеш. Ние няма да казваме, че си ни казал, а просто ще ходим и ще му ревем. Може и някой който е по в час ( като zvetiko) да иде на разузнаване и да почне той да прави ГНП-тата на форума. И без това се чуди какво да прави докато детето му спи на обяд. Аз още нямам оплаквания от ГНП ама знае ли се??? А и 30 лв е доста добра цена за ремонта. Дори и през 3 месеца да се дават.
Поздрави
И с какво да отида- с Ладата ли

Ванка,мисля ,че горивоподаването пак ще даде дефект-нещо е закрепено,но няма логика да се ремонтира плочката така-все едно да ремонтираш потенциометър като го налепиш с калай.

- Azereus
- младши ентусиаст
-
ми човека е от Ихтиман и ще гледам прихвана занаята от него, понеже директно ми каза, че не иска да му водя хора (по дяволите) а за плочката ми казаха, че не го прави за първи път, а до сега няма върнали се клиенти.

- Azereus
- младши ентусиаст
-
ps стандартния калай се топи при 180 градуса

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Azereus написа:ps стандартния калай се топи при 180 градуса
Тинолът се топи при 180 градуса.Колега дано се получат нещата по този начин.Ако вадиш плочката някога може да направиш снимки да видим какво е направил майстора.

- Pesho_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 34 TDS '94 Е 46 320 Д
- Мечтае да кара: M5
Zvetiko да идеш с ладата при този майстор е добър пердлог да се заеме с пло4ката!!!! все пак все едно си изпаднал в нужда. 

- Azereus
- младши ентусиаст
-
ми да колата е много по-стартова, турботупката почти я няма и тн. То като е била прецакана плочката, помпата си е работила както си иска, преди да свалим плочката, видях, че беше чукната до края към купето, а сега си е екстра

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Azereus написа:ми да колата е много по-стартова, турботупката почти я няма и тн. То като е била прецакана плочката, помпата си е работила както си иска, преди да свалим плочката, видях, че беше чукната до края към купето, а сега си е екстра
Няма начин да е била в крайно положение към купето-при това положение ще изхварчът буталата на празен ход.

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2