Колеги питане за салон на E34

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 20 Ное 2008, 13:19

За кожен салон аз чаках 1 година . Като го купих се появиха още два комплекта .Иначе за обикаляне няма да говоря.
    За задната седалка дори и да има разделяне ако ти имаш преграда няма как да се ползва разделянето.
Плюш или кожа ???- явно вкусове има всякакви .
    Това е от моята кола Изображение А ако искаш плюш колегата Плешивия е майстора .

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 20 Ное 2008, 13:55

klintan66 написа:За кожен салон аз чаках 1 година . Като го купих се появиха още два комплекта .Иначе за обикаляне няма да говоря.
    За задната седалка дори и да има разделяне ако ти имаш преграда няма как да се ползва разделянето.
Плюш или кожа ???- явно вкусове има всякакви .
    Това е от моята кола Изображение А ако искаш плюш колегата Плешивия е майстора .

Ми ще търся, ако намеря нещо ако не плюш, кво да направя :(
Искаш да кажеш че дори и да се разделя, аз както съм с кора отзад просто няма да мога да го ползвам ли?? Де факто само ще си дигам седалката на две части!

Кой е Плешивия и какво прави той?? :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 21 Ное 2008, 18:01

Колегата , Плешивия е майстор тапицер и е направил салона на комбито на нашия модератор Пенчев . И е станало отлично ,както той ни сподели и както всички видяхме .
    Тук виждам и друг колега майстор направил кожен салон чудо . Така, че имаш избор и за двата варианта .

Предишна

Назад към E34